İstanbul’un Sarıyer ilçesi Aşiyan Sahil’de 23 Kasım'da saat 18.00 sıralarında yürürken denize düşen Ayşe Can ve onu kurtarmak için denize atlayan Velat Can günlerdir aranıyor.
Kardeşlerin denize düştüğü anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
ABLA DENİZE DÜŞÜYOR, KARDEŞİ PEŞİNDEN ATLIYOR
Görüntülerde, kardeşlerin sahilde yürüdüğü ve bu sırada ayağı kayan Ayşe Can’ın denize düştüğü, ardından kardeşi Velat Can’ın denize atladığı görülüyor.
NE OLMUŞTU?
İstanbul’un Sarıyer ilçesi Aşiyan Sahil’de 23 Kasım'da saat 18.00 sıralarında yürürken denize düşen 29 yaşındaki Ayşe Can'ı gören 23 yaşındaki kardeşi Velat Can onu kurtarmak için denize atlamıştı. Şiddetli rüzgar ve dalgaların da etkisiyle iki kardeş denizde gözden kaybolmuştu.
Kıyı Emniyet, İBB İSAK ve deniz polisi arama çalışması başlatmıştı. Ancak yapılan tüm su altı ve yüzey aramalarında iki kardeşe ait herhangi bir ize rastlanmamıştı.
Tele1
Irak Suriye’yi geçti! Türkiye’ye 2018’de 577 bin kişi göç etti
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'den kritik açıklamalar: 'Ukrayna düşerse Avrupa da düşer'
Bilim Kurulu Üyesi Azap’tan, Ovalı’nın duyurduğu ‘Dornaz Alfa’ ilacıyla ilgili açıklama
İran, Hürmüz Boğazı'nda iki gemiye böyle el koydu
Tarımı bitirmenin belgesi! Çukurova’da çiftçilere “Su yok ekmeyin” dendi
Kemer sıkmadılar, kemer bağladılar
Yurt dışı tatil ve gayrimenkulde rekor
Rezervler alarm veriyor: Üç haftada 15 milyar dolar buharlaştı
Almanya Türklerin hesaplarına erişebilecek! 1 Ocak’ta resmen başlıyor
Yangın faciasında 12'inci kattan atlamıştı: İşte Şevval’in yürek burkan son doğum günü görüntüleri
Erdoğan'ın Yazlık Sarayı'nın yapıldığı Okluk Koyu'ndaki arazileri elinden alınan Turgut Yücel, 57 yaşında kalpten öldü!
Ve Erdoğan'ı devirecek isim belli oldu! 10 puan fark atıyor!
İstanbul'da sivrisinek kabusu! İki kan grubu muhtemel hedef
TOKİ'ye ait Yunan adaları manzaralı arazi '1 milyar 820 milyona' satıldı