2002'de dış güçlere inanmayan Erdoğan, 2022'de her şeyi dış güçlere bağladı!

16 izlenme 27 Ocak 2023
Reklamlar

2022 yılında her şeyi dış güçlere bağlayanlara katılmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022’de ise tersine döndü. Erdoğan’ın sözlerindeki büyük değişim sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 sene içindeki söylem değişikliği bir kez daha ortaya çıktı. Erdoğan’ın 2002’de ülkedeki kötü gidişi ‘dış güçlere’ bağlayanlara tepki gösterirken 2022 yılında ise her şeyi ‘dış güçlere bağlaması sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2002’deki seçimde katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada her şeyi dış güçlere bağlayanlara katılmadığını belirterek, “Eğer sizin bünyeniz güçlüyse, sağlamsa bünyede olan virüs hiçbir zaman sizin bünyenize zarar veremez” demişti.

2022’DE HER ŞEYİ DUIŞ GÜÇLERE BAĞLADI

2022’de her şeyi dış güçlere bağlayanlara katılmadığını belirten Erdoğan, 2022’de ise tam tersine döndü. Erdoğan, yaptığı bir konuşmada ‘dış güçleri’ dilinden düşürmeyerek şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’yi terörle dize getiremediler. Türkiye’yi darbeyle yıkamadılar. Türkiye’yi ekonomiyle de alt edemeyeceklerdir.”

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kömür sahaları patronlara açılıyor! Seçim vaatleri bir bir unutulacak mı? "En düşük memur maaşının 22 bin TL olması artık zor!" Tarih yine O'nu haklı çıkardı! Montrö Anlaşması'nın önemi bir kez daha kanıtlandı! Erdoğan'dan erken seçim kararı mı geliyor?