2019'da AKP’nin kazandığı Çekmeköy’de İmamoğlu’na coşkulu karşılama! Yurttaşlar sokağa sığmadı, binalar doldu taştı

9 izlenme 17 Mart 2024
Reklamlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında bugün Sancaktepe ve Çekmeköy’de yurttaşlara seslendi. “Bu şehir, rantçılara bırakılamaz” diyen İmamoğlu, “Bu şehir, öyle, ‘İstanbul benim sevdamdır’ deyip sihirbazlık yapıp, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini çalanlara bırakılamaz, bırakmayacağız” diye konuştu.



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Alper Yeğin ile ilçe turu yaptı. Vatandaşlar, İmamoğlu ve Yeğin’e sevgi gösterilerinde bulundu. CHP Çekmeköy Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez de Sancaktepe turunda, İmamoğlu ve Yeğin’e eşlik etti. İmamoğlu, Yeğin ve Çerkez, Sarıgazi Mahallesi’ndeki Güvenç Abdal Araştırma Eğitim Kültür Derneği’nde Alevi vatandaşlarla bir araya geldi.

Sancaktepe’nin ardından Çekmeköy’e geçen İmamoğlu ve Çerkez, ilçe turuna burada da devam etti. İmamoğlu ve Çerkez’in Çekmeköy ziyaretinde de Sancaktepe’ye benzer görüntüler yaşandı. İmamoğlu ve Çerkez, ilçe turunun ardından Çamlık Mahallesi’ndeki halk buluşmasında alanı, balkonları, pencereleri ve çevre dükkanları dolduran coşkulu kalabalığa seslendi.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ORC'nin Ekim anketi: Millet İttifakı açık ara önde! Lübnan’daki patlamayla ilgili çarpıcı iddia: Tek başına patlayamaz! AKP’li Zengin yalanladı, İYİ Partili Karakaş belge gösterdi: Dünya Bankası kredisi için Türkiye’ye 11 bin Suriyeli sığınmacı şartı İBB’nin cami inşaatına Diyanet'ten engel!