Home
12 Aralık 2022 ( 20 izlenme )
Reklamlar

2022'de Bulgaristan'da en çok arananlardan birinin "altın gramı kaç lira" olduğu ortaya çıktı

Türk lirasının döviz karşısında değer kaybetmesi ile birlikte hafta sonu Edirne'ye giden ve alışveriş çılgınlığı yapan Bulgarların Google'da en çok yaptıkları aramalar ortaya çıktı. 

2022'de Bulgaristan'da en çok arananlardan birinin "altın gramı kaç lira" olduğu bildirildi.

Bugün bir yılın nasıl geçtiğine dair en net veriler, Google'ın her yıl sonunda yayınladığı arama raporlarıdır. 

ABD'li şirket geçtiğimiz günlerde ülke bazında arama yoğunluğuna ilişkin bir rapor yayınlarken, aralarında Türkiye, Yunanistan, Almanya ve Bulgaristan'ın da bulunduğu birçok ülkeden gelen veriler gündemdeydi.

Bulgarların Edirne'deki Alışveriş Çılgınlığı

Ancak komşumuz Bulgaristan'ın 2022 arama sonuçları oldukça ilgi çekici. 

Geçen yıl Türk lirasının döviz karşısında değer kaybetmesi ile birlikte hafta sonu alışverişi için Edirne'ye giden Bulgarların en çok merak edilen sözleri gündeme geldi.

"Altının Gramı Kaç TL" Rekor Arama Seviyesine Ulaştı

Haberde, Bulgaristan merkezli İngilizce yayın yapan Novinite, 2022'de Bulgaristan'da en çok arananlardan birinin "gram altın kaç lira", diğerinin de "türk lirası kaç" olduğunu bildirdi. ".

Listede Putin de Var

Bulgaristan'da yapılan diğer aramaların yanı sıra "Ukrayna", "Rusya", "Putin" gibi ülke ve siyasetçi isimleri ile "Omicron semptomları" gibi sağlıkla ilgili soruların da arandığı belirtildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İçişleri Bakanlığı, hilafet çağrısının yapıldığı belediye aracı için soruşturma izni vermedi! Beştepe'de EYT toplantısı: Hükümetin masasında yaş şartı var Gazzeliler soruyor: “Gökten ölüm yağıyor, nereye saklanacağız?” 82 yaşındaki emekli vatandaş geçim sıkıntısını gözyaşlarıyla anlattı 'Evde soba yakmamak için sokaklarda geziyorum. Nerede o eski günler...'