Elazığ menşeili Risale-i Nur hareketine bağlı bir tarikat olan Aczmendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz, sosyal medyada yaptığı açıklamayla yine gündem oldu.
Daha önce Mehdi İstanbul’da, “Kemalist rejimi hiç beklenmeyenler yıkacak. Kim bizden bekleyecek? Kimse. Siyasi gücümüzden mi, adliyedeki gücümüzden mi bekleyecekler?” gibi çarpıcı açıklamalarda bulunan Aczmendi Tarikatı lideri Elazığlı Müslüm Gündüz yine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.
“Biz bu rejimi yıkıp hilafeti ilan edeceğiz.” diyen Aczmendi Tarikatı lideri Müslüm Gündüz; “Hazreti Mehdi, Hazreti Peygambere benzer. Resulullah'ın giydiği kıyafeti giyer. Bizimle alakası yok. Biz böyle bir iddiada değiliz. Ama biz bir iddiadayız ki Hilafet_i Muhammediyi ikame edeceğiz. Birisi önümüze düşer yaparsa eyvallah. Yapmazsa da biz bu rejimi yıkıp hilafeti ilan edeceğiz.”dedi.
gunisigigazetesi.net
Saray ittifakında sandık krizi: MHP rahatsız
Yüz binlerce öğrenci eğitime maddi nedenlerle ulaşamazken, MEB'den Türk musikisinin din eğitimi üzerine etkilerini araştıran kişiye 105 bin pound hibe desteği!
Ekonominin özeti: İhalelere kimse katılmadı; hastane, okul projeleri iptal edildi!
Atatürk'e hakaret etmişti: O Kuveytli, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya da küfür etti!
Avusturya Büyükelçisi Gabriele Juen: "Anıtkabir'i ziyaret etmeden Türkiye'yi anlayamazsınız"
İBB Meclisi'nde AKP'lilere tokat gibi cevap 'Habur'da yapılanları biz yapmadık FETÖ'yü biz büyütmedik !'
AKP'li belediyeden tanıdığa 4 milyonluk ihale!
Kriz doğurganlık hızında: Türkler 1.2, Suriyeliler 5.3
Almanya'da koalisyon kuruldu: Türklere kötü haber
Zamlar yağmur gibi yağarken akıllara Erdoğan’ın o sözleri geldi: 'Türkiye'nin ekonomisinin sorumlusu benim, ben'
Trump aynı açıklamada hem tehdit etti hem de hak verdi!
"Deprem çadırları bekletiliyor" haberleri yapmışlardı, iki gazeteci tutuklandı!
HÜDA PAR'lı Faruk Dinç, Kemalizm’e saldırmaya devam ediyor: “Bu ülkede neredeyse Kemalizm’den darbe yemeyen kalmadı. Kadınların eğitim hakkını da alan yine bu zihniyettir”
Bakanlık mahkeme kararlarını takmıyor!