Adana'da dün akşam meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem sırasında Kozan Devlet Hastanesi’nde yaşanan panik anları, güvenlik kamerasına yansıdı. Sarsıntıyla birlikte hastaların bazıları bahçeye kaçarken, bazıları ise doktor sırası beklemeye devam ettiği görüldü.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre dün saat 20.07'de merkez üssü Kozan ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 20 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem, Adana’nın yanı sıra çevre illerde hissedildi. Depremle birlikte panik ve korku yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıktı. Yapılan saha taramalarında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.
Kozan Devlet Hastanesi’nde deprem anında yaşanan panik, güvenlik kamerasına yansıdı. Koridorlardayken sarsıntıyla panikleyen bazı hastalar ve refakatçilerin hızla bahçeye koştuğu görüldü. Bu sırada bazı hastaların ise doktor sırasında beklemeye devam etmesi dikkat çekti. (DHA)
T24
Kılıçdaroğlu'na çok kızdı ama “PKK'nın İngiltere temsilcisi” denilen kuruluşla Erdoğan da görüşmüş!
Rektör 10 farklı görevi yürütüyordu: Ardahan Üniversitesi'ne sadece 204 öğrenci yerleşti!
Çin’de bir ilk… Sinopharm’ın aşısına onay çıktı
CHP'li belediye suyu ücretsiz yaptı!
Koronavirüs nedeniyle 149 bin 382 iş yeri geçici süreliğine faaliyetlerine ara verdi
İstanbul’da Kur'an kursunda cinsel istismar! Annesi ortaya çıkardı!
AKP'li isimden depremde kızını kaybeden ünlü sanatçıya vicdansız sözler! Tepki yağıyor
Milyonlarca emekliyi doğrudan ilgilendiriyor: Aylık bağlama oranları değişiyor! Teklif komisyona geldi
Aman Başkan Duymasın’a Malatya’da ikinci yasak!
Savcılıktan ilçeyi karıştıran 'AKP'nin tecavüz çetesi' iddiasına açıklama!