Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Çetin haziran ayının belediye meclis toplantısında personelin maaşını ödeyemediklerini kabul etti.
İller Bankasından gelen kaynakların personel giderinin 3'te 1'i düzeyinde kaldığını söyleyen Çetin "Tasarruf yapsak dahi gelir gider tablosu üzücü durumda" diyerek maaş ödeyemediklerini kamuoyuna duyurdu.
Çetin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"İller Bankasından gelen ödenek maaşların 3'te 1'ine tekabül ediyor. Başka bir yere büyük ödeme yapmamıza rağmen maalesef maaşlarımızın gecikmesine sebebiyet verdi. Çalışanlarımız durumu biliyorlar zaten bunu da kamuoyuyla paylaşıyorum Tasarruf yapsak dahi gelir gider tablomuz üzücü durumda. Bunu iyileştirmek için de kaynaklar temin etme adına girişimler yapıyoruz. Bu dönemi birlikte atlatacağımıza inanıyorum."
halktv.com.tr
Sedat Peker, videosunu paylaştı: "Lanetle anılacaksınız!"
Katliamda sır perdesi aralanıyor: 'Sur Katili'nin çantasından neler çıktı?
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’na zor sorular: Bürokratlar milyonluk rezidansları nasıl aldı?
Amasya, Tokat, Afyon sanıyoruz ama, gerçek: Amerika!
İmamoğlu'nun avukatından başsavcı hakkında suç duyurusu
Kolombiya’da yolsuzluğa isyan! Tüm ülke geceyi sokakta geçirdi
Zıplayanlar yakalandı, gazeteciyi dövenler ortada yok!
Erdoğan'ın BM kürsüsünden yaptığı konuşma Hindistan'ı kızdırdı: Referanslar ve yapılan göndermeler yararlı değildi.
Ekrem İmamoğlu'ndan duygulandıran mesaj: “Ben de sizi özledim, dayanışmanız için teşekkürler, birlikte kazanacağız”
Geçim sıkıntısı faturalara da yansıdı!