AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yeni yılın ilk saatlerinde ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti.
Evlerinde ziyaret ettiği vatandaşlara Başkan Sayan, yakacak, soba, giyim ve gıda yardımında bulundu.
Yaptığı yardımları şova dönüştüren AKP’li Belediye Başkanı Sayan, giyim, gıda ve yakacak yardımımda bulunduğu aileler ile çocukların o anlarını kameralarla kayıt altına alarak belediye ve kendi kişisel sosyal medya sayfalarından yayınlaması tepki topladı.
“KAYAKTA DEĞİL HALKIMIZN HİZMETİNDEYDİK”
AKP’li Sayan, yardım görüntülerini, “Sabahtan gece saat 22'ye kadar belediye çalışanlarımla birlikte sobası olmayana soba, kömürü olmayana kömür götürdük. Çocuklarımızı sevindirdik. Onlar yeni yıla mutlu girince biz daha çok mutlu olduk. Dağlarda kayakta değildik. Halkımızın hizmetindeydik” notuyla klip olarak yayınladı.
Sosyal medyada gündem olan görüntüler, vatandaşlardan büyük tepki topladı.
Sosyal medya kullanıcılarından, bazı kişiler Sayan’ın yayınladığı görüntüleri beğenerek tebrik ederken, çoğu kişi işe yapılanın yanlış olduğunu belirterek AKP’li belediye başkanını şov ve dar gelirli insanlar üzerinden reklam yaptığı için eleştirdi.

Market sahibi kadın 'AK Partili olduğum için saldırdı' dedi, Emniyetin raporuyla yalan söylediği belgelendi !
Hiranur Vakfı'nda 6 yaşındaki çocuğun istismarı davası ertelendi
Dünya katledilmesini konuşuyor... "Gölge komutan" kimdi?
AKP’li isimden MİT ve MASAK'a seferberlik çağrısı: ‘Şüpheli’ diyerek cumhurbaşkanı'nı uyardı
Rusya’da kriz bitti, Wagner geri dönüyor
Bursa'da bulunan bin yıllık dut ağacının meyveleri şifa arayanlardan büyük ilgi görüyor.
Elazığ’da saatler sonra peş peşe mucizeler yaşanıyor! Umutlu bekleyiş sürüyor…
Yurttaşa 'tasarruf' önerisinde bulunan Diyanet'in Ramazan harcaması dudak uçuklattı!
Marmaris'teki yangın Okluk Koyu'na yaklaştı!
TÜBİTAK kayıtları çözdü! Güllü'nün ölümünde şok ses kaydı ortaya çıktı! Annesinin arkasından kan donduran sözler
İlahiyatçı Cemil Kılıç, bekarlığa veda partisi yapan kadınları paylaştı: "Parayı bulunca tesettürlü sekülerlik devreye giriyor. Başörtülü bacılarımız eğleniyor"
Lüks araçları İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülünce, Dilan Polat'ın "Engin arabamı götürüyorlar" sözleri yeniden gündem oldu
İBB'nin 2026 bütçe sunumu İmamoğlu olmadan gerçekleşti! "Bu başarı hücrelerde tutulan arkadaşlarımızın başarısıdır. Milletimizin parasını millete harcıyoruz"
Atama bekleyen öğretmen canına kıydı! Arkasında bıraktığı not herkesi ağlattı