Yerel seçimlerde Urfa’nın Ceylanpınar ilçesinde belediye başkanlığı için AKP’den aday adayı olan Baran Kejanlı adlı kişi, verdiği ‘mafya hizmetleri’ni TikTok’ta reklam yaptı. Kejanlı, TikTok’ta paylaştığı videoda, parasını kaptıranların, işini mahkemede çözemeyenlerin kendisine başvurabileceğini söyledi.
Video, ekşisözlük’te açılan bir başlıkla gündeme geldi. Kendini TikTok’ta paylaştığı bir video ile tanıtan Baran Kejanlı isimli şahıs, verdiği mafya hizmetlerini sıralayıp “tek adres Baran Kejanlı” dedi. Kejanlı, parasını kaptıran, mağdur ve çaresiz, işini mahkemede çözemeyen kişilerin kendisine başvurabileceğini söyledi.
Kejanlı’nın daha önce AKP’den Urfa Ceylanpınar belediye başkanlığı için aday adayı olduğu öğrenildi.
Öğrencisine istismarda bulunan öğretmenden mide bulandıran savunma
İBB yöneticisi ifşa etti! İBB’nin yeni taksi teklifini reddeden Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’nun taksisine, farklı ücret yazmaktan ceza kesildiği ortaya çıktı!
Türk kimyager üretti! Teklif yağıyor
ÖSYM'nin YKS'den elde ettiği gelir dudak uçuklattı
Kılıçdaroğlu’na her gün 12 bin trol saldırıyor!
Gazze'de havadan yardım faciası! 12 kişi boğuldu, 6 kişi ezildi
Kayyım kararı piyasaları sarstı, Türkiye'nin risk primi tırmandı
AKP'de İsrail depremi! Boykot edilen firmanın açılışına katılan belediye başkanı disipline sevk edildi
23 Aralık 1930'da Cumhuriyetin genç koruyucusu Kubilay'ı vahşice katletmişlerdi!
MHP'li Başkan AKP'li selefinden kalan borçları belediye binasına astı!
Kılıçdaroğlu'ndan alkol zammına çarpıcı tepki: "Yıldırmadır, zulümdür"
Bir apartman bile Akkuyu’dan daha ciddi yapılıyor!
CHP'den 200 sayfalık gerekçeli karara ilk tepki: Çalınan minare o kadar büyük ki...
AKP'li Mehmet Metiner AKP içindeki kavganın fitilini ateşledi: "Erdoğan'ın yakın çevresini yenilgiden sorumlu tutuyor"