AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP’li bazı isimlerin özel hayata yaptığı müdahaleler, Türkiye’nin dört bir yanına sıçradı. AKP politikalarının sonucu ilk olarak Bolu’da bir kadın yolda yürüyen üniversite öğrencisine sözlü saldırıda bulundu. Kadın saldırıya gerekçe olarak da kadınların öğrencilerin açık giyinmesini gösterdi.
Bir başka müdahale haberi de İstanbul’dan geldi. Bir taksici tekel bayisi önünde inmek isteyen müşterisini “Ben Müslümanım” diyerek indirmedi.
Bir başka haber ise İstanbul Beşiktaş’tan geldi. TELE 1 muhabiri Cemre Durmuş sokak röportajı yapmak istediği bir sırada yolda yürüyen kadına mikrofon uzattı. Erken seçim ve ekonomik kriz üzerine değerlendirmelerde bulunan kadın, “Her gördüğüm çıplak için ben Ayetel Kürsi okuyorum. Biz böyle giyindiğiniz için ekonomimiz bu halde.” dedi.
Tele1
Mehmet Şimşek 'asgari ücret enflasyonun üzerinde seyredecek' dedi Meclis karıştı!
Türkiye bu kaynana ve damadı konuşuyordu: İstenen ceza belli oldu
Hamit Altıntop'un bu fotoğrafına tepki yağıyor!
Trabzon’da HES protestosu: “Başka Uzungöl yok”
"Erdoğan, Cem Yılmaz'dan daha maliyetli"
Ekonomik çöküş yaşayan 46 bin çiftçi pes etti!
Hayat AKP'lilere güzel! Yönettiği bankadan 265 milyon kredi aldı
İflasa sürüklenen bar sahipleri isyan etti: “Devlet dalga geçer gibi bir yandan işe devam kredisi verip bir yandan iş yerimizi kapatıyor!”
'Yenidoğan Çetesi' davasında çıldırtan savunma! Fırat Sarı hızını alamadı, medyayı suçladı: "Mahkeme salonunda bir bebek katili görmedim"
Mardin'de minibüs bekleyen kadınlara ahlaksız soru! Yanlarına yaklaşıp “Kaç para, ne kadar?” diye sordu, kadınlar sinirden çılgına döndü
Arkadaşları öldürülen doktorlardan Konya Valisi'ne tepki: Yuhaladılar!
AKP'li Üsküdar Belediyesi, 4 yıl önce restore edilen camiyi yıktı !
Rusya'dan Türkiyeye Tehditkar Cevap: "Böyle bir askeri operasyon gerilimi tırmandırabilir ve durumu istikrarsızlaştırabilir"
Adnan Oktar da Gülen hayranı çıktı ! 'Çok muhterem bir insan, KAHTANİ (mehdinin yardımcısı) olabilir'