AKP’li vekil, hayal sınırlarını sonuna kadar zorladı! 'Zeytinyağlı yiyemem aman diyerek bu millete zeytinyağı yedirmediler'

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
34 izlenme 31 Ekim 2021
Reklamlar

AKP Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Uluslararası Zeytin Festivali’nde konuştu. Canbey, “Zeytinyağlı yiyemem aman, basmada fistan giyemem aman’ diyerek bu millete zeytinyağı yedirmediler” dedi.


Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde 16’ncı Ayvalık Uluslararası Zeytin Festivali düzenlendi. Yaklaşık 2 milyon zeytin ağacının bulunduğu Ayvalık’ta, 16’ncı Uluslararası Zeytin Festivali’nde sembolik hasat yapıldı.

Ayvalık zeytinyağının tanıtımı ve tüketimini arttırılmasının hedeflendiği festivale Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, AKP Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Prof. Dr. İlber Ortaylı ve yurttaşlar katıldı. Hasatta zeytinyağın elde edilme süreci de tek tek konuklara gösterildi. Protokolün yaptığı hasat sonrası zeytin toplama yarışması da yapıldı.

“BU MİLLET SAĞLIKLI ÜRÜNLERDEN MAHRUM BIRAKILDI”

AKP Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey şöyle konuştu:

“Adı her zaman bereketle anılan zeytin ve zeytinyağının festivalindeyiz. Zeytin, bizim sofralarımızın bereketidir. Zeytinyağı bizim asla sofralarımızdan eksik etmediğimiz, besin kaynaklarımızdan biridir. Zeytinyağı artık itibarını kazanmıştır. Dünyanın en sağlıklı besinlerinden biri zeytinyağıdır. Hatırlarsınız, ‘Zeytinyağlı yiyemem aman, basmada fistan giyemem aman’ diyerek bu millete yıllarca zeytinyağını yedirmediler. Bu millet, bu kadar sağlıklı üründen mahrum bırakıldı”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Aydın’da yangın söndürme çalışması havadan görüntülenirken, yangının boyutu da gözler önüne serildi Suriye faturası 200 milyar dolar! SBK Holding'in silindiği öne sürülen 45 milyon alacağının öyküsü Şanlıurfa’da toplanıp siyah tevhid bayraklarıyla şeriat çağrısı yaptılar!