AKP'li vekil maaşları ödemedi işçi vince çıktı !

AKP'li vekil maaşları ödemedi işçi vince çıktı !
00:00 / 00:00
Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
407 izlenme 17 Temmuz 2018
Reklamlar
AKP Bitlis Milletvekili Vahit Kiler'in sahibi olduğu Kiler GYO şirketinin "Referans Bahçeşehir" şantiyesinde çalışan işçiler, haftalardır maaşlarını alamadığı gerekçesiyle eylem yapmıştı.

Odatv'nin olayı gündeme getirmesinin ardından, bazı işçilerin paraları ödenirken, "teknik ekip"ten olan 7 işçinin paralarının, 16 Temmuz günü ödeneceği belirtilmişti.

İŞÇİLER EYLEMDE

Odatv’nin edindiği bilgilere göre; şirket tarafından ödemelerin, "16 Temmuz"da yapılacağı bildirilmesine rağmen "teknik ekip"teki işçiler paralarını hala alamadı, bu sebeple şantiye alanında eyleme başladı.

Haftalarca parasını alamadıkları için başka bir işte de çalışamayan işçiler, "Referans Bahçeşehir" şantiyesinde eyleme başladı ve işçilerden biri onlarca metrelik vincin üzerine çıktı. Görüntülerde, şantiye alanında, itfaiye ve polis ekiplerinin bulunduğu görüldü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB’den maske hamlesi! Parası olana pandemi kısıtlaması yok! Zenginler Uludağ'da vur patlasın, çal oynasın eğlencelerinde tatil yapıyor! Saray İttifakı'na şok! Kamuoyu Afganistan'dan gelen göçmen akınından endişe duyuyor! Engin ve Dilan Polat’ın avukatı hakkındaki sevk yazısında dikkat çeken detaylar