Gezinin en ilginç anı ise, vadi içinde faaliyet gösteren Başakşehir Belediyesi’ne ait Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER) önünde yaşandı. İmamoğlu’nun geldiğini duyan çalışanlar, merkezi boşalttı.
Kepenkleri kapatan çalışanlar, bölgeden uzaklaştı. Olaya tanık olan İmamoğlu, tepkisini, “Yazık. Beylikdüzü’nde başkanken gideceğim İSMEK’lerde de, Allahhhh, bakıyorsun koşa koşa kapılar kapanıyor. Ben, bunları yaşadım. Yazık; kadınlara yazık yani. Bu talimatı veren akla yazık. Bu, bir talimat. Kim verdi onu, bilemiyorum ama o akla yazık. ‘Çabuk! Boşaltın orayı, İmamoğlu geliyor!’ Böyle bir bakış yani” sözleriyle dile getirdi.
"Beni Dilan Polat'ın eşi Engin Polat beni vurdurdu" diyen adam canlı yayında tehdit savurdu: "Ailem hesabını soracaktır"
#İzmir'de enkazdan kurtarılmayı bekleyenler varken Erdoğan'ın derdi seçim! 'Üye sayısını artırmamız demek, seçimden önce kazanmak demektir'
Salgını fırsat bilen müdürden harem selamlık uygulama!
Enes Kara'nın ölümünün ardından paylaştı! Cemaat yurtları hakkında çarpıcı sonuç: 'Asla...'
1000 liralık elektrik faturasına 41 liralık indirim!
Bunu yazan Sabah'ın Başyazarı! Türkiye'de adalet yok!
İYİ Parti'de bir istifa daha! Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun istifa etti
Pazarındaki kâr, saman sektörünü doğurdu!
Japonya basınından öğrendik! Nadir toprak elementlerinde keşif başvurusu yapılmış
Rezan Epözdemir krizinde yeni perde! Şamil Tayyar'da paylaştı: "Herkes eteğindeki taşları döksün yoksa..."
Son yapılan araştırmada çarpıcı sonuçlar! Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin Ocak anketi yayınladı
'Faiz, kul hakkını hiçe sayarak, insanları kolaylıkla aldatmanın yolunu açar' hutbesi veren Diyanet, 2017'de faizden 256 Bin TL gelir elde etti !
Mobil iletişim ücretlerine de zam geldi!
Her 10 resmi işsizden yalnızca 1’i işsizlik ödeneği alabiliyor