AKP'nin ortağı HÜDAPAR'ın genel başkanından tehdit! "Kendinize bir çeki düzen verin. Yoksa sizleri sokağa çıkarttırmayabiliriz"

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
16 izlenme 06 Mayıs 2023
Reklamlar

Emekli Amiral Türker Ertürk, HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun, "Kendinize bir çeki düzen verin. Yoksa sizleri sokağa çıkarttırmayabiliriz." dediği videosunu paylaştı.

Emekli Amiral Türker Ertürk, sosyal medya hesabından seçimlere ilişkin dikkat çeken bir video paylaştı.

Ertürk, HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun, "Kendinize bir çeki düzen verin. Yoksa sizleri sokağa çıkarttırmayabiliriz." dediği videoya "İktidarın ittifak yaptığı zihin durumu budur!" notunu düştü.

Yapıcıoğlu, tehditler savurduğu videoda şu ifadeleri kullanıyor:

"Kendinize çeki düzen verin ve bu memleketin huzurunu kaçırmaktan vazgeçin. İnsanımız huzur istiyor. Sabrediyorsak insanımızın huzuru kaçmasın diyedir. Bu aziz milletin huzurunun kaçmasını istemiyoruz. Yoksa sizleri sokağa çıkarttırmayabiliriz."

99.jpg

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ankara'ya yeni saldırı hazırlığı: Tarihi kent merkezi tehlike altında! Bu sefer erkek değil kadın sürücüler tartıştı! Küfürler havada uçuştu 'Bize kefen gönderin' dedi babası konuşan oğlunu korkudan engellemeye çalıştı Yolsuzluk ve rüşvet raporu açıklandı! Türkiye Avrupa birincisi!