Almanya'daki et fiyatını Türkiye'deki fiyatla kıyaslayan Mustafa Sarıgül isyan etti

29 izlenme 27 Haziran 2024
Reklamlar

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Almanya’daki et fiyatını göstererek Türkiye’deki fiyata tepki gösterdi.



Türkiye’deki çözülemeyen ekonomik kriz emekliyi, işçiyi yurttaşı açlığa mahkum etti. İğneden ipliğe zam yağarken sofralara et koyabilmek artık neredeyse imkansız hale geldi.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla et fiyatlarına tepki gösterdi. Almanya’daki et fiyatları ile Türkiye’deki fiyatları karşılaştıran Sarıgül, paylaştığı videoda elindeki ürünün Almanya’da 3 euro olduğunu, Türkiye’deki fiyatının ise 450 lira olduğunu söyledi.

Sarıgül videoyu, “Et Almanya’da 3 Euro Türkiye’de 450 Lira bu nasıl ekonomi bu nasıl hesap” notuyla paylaştı.

Kaynak: TELE1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Deprem vergileri ne oldu?' sorusuna AKP'nin vereceği cevaplar bu videoda ! Aziz İhsan Aktaş'ın "suikast şüphesi" ile korunmasının nedeni Selahattin Yılmaz'mış Eski vali böyle isyan etti: Sistem ölüme terk etti Milyonlarca emekli bu haberi bekliyordu, AKP kaynakları açıkladı: Bayram ikramiyesi ne kadar olacak?