Anasayfa1
02 Mart 2023 ( 20 izlenme )
Reklamlar

Anayasa Mahkemesi yargıcı kırmızı ışıkta geçince istifa etti! Tabii ki Türkiye’de değil


İspanya'da motosikleti ile kırmızı ışıkta durmayarak geçmeye çalışan Anayasa Mahkemesi yargıcı Enrique Lopez’in istifa etmesi yeniden akıllara geldi.

İspanya'nın başkenti Madrid'in en işlek caddelerinden biri olan Castellana'da, Anayasa Mahkemesi yargıcı Enrique Lopez, 2014 yılında kırmızı ışıkta durmayarak kurallara uymadığı için istifa etti.

Hükümetin en güvendiği isimlerinden biri olarak bilinen ve Anayasa Mahkemesi Başkanlığı için adı geçen Lopez'in yapılan kontrolde ayrıca alkollü olduğu belirlendi.

Olayın basına yansıması üzerine bir açıklama yapan 51 yaşındaki yargıç Enrique Lopez olayın savunulacak bir yönünün olmadığını vurgulayarak istifa ettiğini duyurdu.

Madrid trafik şubesinden yapılan açıklamada ise, yargıçın kanunların öngördüğü alkol oranını üç kez fazla aştığını, kırmızı ışıkta durmadığını ve ayrıca kanunen motosiklet kullananların takması gereken kaskı taşımadığını kaydetti.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan "Öyle 25 kuruşa simit yok" dedi, emekliler 22 yılda 249 simit kaybetti TÜSİAD'ı hedef göstermişti... Cemal Enginyurt, Cem Küçük'ü yerin dibine soktu Hedef gösterilip tutuklanan Merdan Yanardağ'dan mesaj var! 'Boyun eğmeyeceğim' Nehir Erdem'in 'Deli Divane' isimli kitabında yer alan ifadeler sosyal medyayı salladı!