Dr. Taylan Yıldız, Ankara'nın Çubuk ilçesinde yer alan KYK yurdu önündeki otobüs kuyruğunu paylaştı. Yıldız, "Tek kelimeyle skandal. Ankara içine yeni yurt yapmayıp gençleri Çubuk'a atmak nedir Allah aşkına? Gençlere reva gördüğümüz eğitim deneyimi bu mu? Bu skandalı, gençleri Ankara içinde ikamet ettirerek çözün hemen." dedi.
Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Taylan Yıldız, Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a seslendi.

"BU SKANDALI, GENÇLERİ ANKARA İÇİNDE İKAMET ETTİREREK ÇÖZÜN HEMEN"
Ankara'nın Çubuk ilçesinde yer alan KYK yurdunda kalan öğrencilerin girdiği otobüs kuyruğuna isyan eden Yıldız, "Bu skandalı, gençleri Ankara içinde ikamet ettirerek çözün hemen" dedi.

Yıldız şu ifadeleri kullandı:
“Burası Ankara'nın dışındaki Çubuk KYK Yurdu'nun önü. Saat sabah 07:00. Bu gençler otobüs kuyruğundalar. Ankara'ya okullarına gitmeye çalışıyorlar. Kuyruğa bir bakın. Ben gördüğüme inanmak istemedim. Kısa bir matematikle: 1 saat soğukta otobüs bekleyecek + 1.5 saatte Kızılay'a ulaşacak + oradan 45dk'da okuluna gidecek. Toplamda tek yön için 3 saat 15dk. Bunun bir de geri dönüşü var. Yani en iyi olasılıkla bu gençler her gün 6.5 saatlik ulaşım cefası çekiyorlar. Tek kelimeyle skandal. Ankara içine yeni yurt yapmayıp gençleri Çubuk'a atmak nedir Allah aşkına? Gençlere reva gördüğümüz eğitim deneyimi bu mu? Bu skandalı, gençleri Ankara içinde ikamet ettirerek çözün hemen.”

Yeniçağ
Vatandaşa soruldu "Atatürk karşınızda olsaydı ne söylemek isterdiniz?": "Yeriniz mekân olsun ama keşke bu kurtuluşu yapmasaydınız derdim. Çünkü hak etmeyen bir topluma denk geldi"
Kanal İstanbul'da kamu yararı yok
Özgür Demirtaş son çareyi açıklayıp, sosyal medyadan çağrı yaptı
Bir yanda af, bir yanda yeni cezaevi inşaatları
Rusya kaybettikçe sivilleri hedef alıyor! Ruslar Kiev'i her gün bombalıyor
MHP genel başkanlığına yeniden seçilen Bahçeli'den Erdoğan'a: Gidemezsiniz, Türk milletini yalnız bırakamazsınız
'Cumhurbaşkanına hakaret' davalarında rekor artış! Tam 20 bin 539!
"Evliliğin çok eşli olması gerektiğini söyleyenlerin hepsi yanılıyor"
Diyanet'in külliyesine karşı çadır nöbeti
Kriz yok diyenlere sokaktan cevap 'Daniskası var !'