Başrollerini Doğu Demirkol, Evliya Aykan, Ege Kökenli, Banu Fotocan ve Afra Karagöz'ün üstlendiği BluTV'de yayınlanan Doğu dizisinin bir sahnesi hakkındaki tartışmalar sürüyor.
Ünlü komedyen Doğu Demirkol'a sahabe adlarıyla dalga geçtiği öne sürülerek tepki gösterilirken, kendisini imam olarak tanıtan ve ilginç çıkışlarıyla tanınan İbrahim Halil Konakçı da Demirkol için "Şebekler, bunların İslam'la alakası yok. Kitapsız, imansız" dedi.
Konakçı hakaretlerinin ardından "Sıkıyorsa Mustafa Kemal ile böyle alay edin" ifadesini kullandı.
Sözkonusu sahnede Doğu Demirkol'un canlandırdığı karakter "Ebu Huzeyfe! Ya Eba Eyyub el-Ensari! Ehl-i Beyt Junior. Dikkatli ol, toparlanan Kur'an-ı Kerim'in bi' kısmı burada ha" sözleri tartıuşma yaratmıştı.
Yeniçağ
Cemal Enginyurt CHP’ye operasyonlara ateş püskürdü: "İktidar bu şekilde koltuğunu koruyamaz. İktidar, bu şekilde Cumhuriyet Halk Partisi’ne zarar da veremez"
Bakan Kurum "Yeni bir şehir kurduk" demişti: 84 yaşındaki depremzede 3 yıldır konteynerde yaşıyor
70 milyon TL kazanan talihli ortada yok! Kaybı çok büyük
Tutuklanan avukat Burak Saldıroğlu'ndan mesaj: "Umutsuzluğa kapılmayın"
128 milyar doları kim aldı? Kimler kazanç sağladı?
Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Ogan’dan Bülent Arınç’ın İmamoğlu sözlerine büyük tepki: “Sesini kesse iyi olur”
Bakan Vedat Işıkhan açıkladı: Asgari ücrete ara zam olacak mı?
Özelde kriz: En az 3 bin okul kapanacak
“Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa” deyince köylerine gönderildiler!
Milli Eğitim Bakanı kimsenin görmediğini gördü: "Gösterilere baltalarla katılanlar..."
23 Haziran’ın faturası kesiliyor… İşte AKP’de ‘topun ağzındakiler’
Bahçeli ile Sedat Peker telefonda görüştü iddiası
'İmkânın olsa neyi değiştirirsin' sorusuna vatandaş 'Erdoğan' dedi! 'Atatürk'ü, cumhuriyeti kötüleyenler girdiyse içimize bilin ki ülke dağılmak üzere'
Metrobüs durağında 25 kaçak göçmen yakalandı