Atatürk'e ve CHP'ye oy veren vatandaşlara hakaretler yağdıran Burak Keleş gözaltına alındı!

25 izlenme 31 Ağustos 2024
Reklamlar

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretler yağdıran Burak Keleş gözaltına alındı.



İstanbul Kartal’da Burak Keleş isimli bir şahıs, CHP’ye oy veren yurttaşlara ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e küfürler savurmuştu. Mustafa Kemal Atatürk ve CHP seçmenine hakaret ettiği tespit edilen Burak Keleş hakkında TCK 216 ve Atatürk’e hakaretten soruşturma açıldı.

Hakkında soruşturma başlatılan Keleş gözaltına alındı.

NE OLMUŞTU?

Keleş sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, CHP’li Kartal Belediyesi’ni hedef alarak, “Kartal’ı b.k götürüyor. B.kun içinde yüzelim, bir tane çöpü alıp bir yerden bir yere koyarsak. Bana ne a… koyayım! Oy veren beynini s….. düşünsün. Şimdi s….. gidin, b.okun içinde yüzün” ifadelerini kullanarak küfürler yağdırmıştı.

ATATÜRK’E YÖNELİK KÜFÜRLÜ PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKTI

Söz konusu durumun ardından paylaşımın ardından sosyal medyada ‘#BurakKeleşTutuklansın’ hashtag’i altında, Burak Keleş hakkında tutuklama çağrısında bulunulmuştu..

Kullanıcılar, Burak Keleş’in CHP seçmenine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik küfürlü paylaşımlarını kınayarak, sosyal medya üzerinden adalet talebinde bulunmuştu.


Kaynak: TELE1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li vekilin küfür ettiği 2 polis memuru meslekten atıldı İktidar yine 'emekliliği' hedef aldı: EYT'nin faturası gençlere kesildi #İzmir'de enkazdan kurtarılmayı bekleyenler varken Erdoğan'ın derdi seçim! 'Üye sayısını artırmamız demek, seçimden önce kazanmak demektir' Erdoğan'a yaranmak için yazdığı kitabı tek tek toplattı!