Bayram sabahı Atatürk anıtına baltayla saldırdılar! Yaptıkları ahlaksızlığa Allah’ı da alet ettiler!

Bayram sabahı Atatürk anıtına baltayla saldırdılar! Yaptıkları ahlaksızlığa Allah’ı da alet ettiler!
00:00 / 00:00
Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
11 izlenme 16 Haziran 2024
Reklamlar

Kayseri'de Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na balta ile zarar veren biri kadın iki şüpheli gözaltına alındı.



Polis ekiplerinin ilk incelemelerinde Atatürk Anıtı'nda 13 balta darbesi tespit edildi.

Olay, saat 11.30 sıralarında merkez Kocasinan ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda meydana geldi.

Yaşar K. ve Zeynep A., ellerindeki balta ile Atatürk Anıtı'na saldırdı. Meydanda görev yapan Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, iki şüpheliye müdahale etti ve durumu polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Yapılan çalışmalarda Atatürk Anıtı'nda 13 balta darbesi tespit edildi. Gözaltına alınan Yaşar K. ve Zeynep A., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

DHA muhabirinin "Neden yaptınız?" ve "Pişman mısınız?" sorularına, Zeynep A. "Sadece Allah rızası için" yanıtını verirken, Yaşar K. ise "Ne pişmanlığı" dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eşi AKP'li vekil Zehra Taşkesenoğlu'nun görüntülerini paylaştığı iddia edilen Ünsal Ban'a operasyon! Corona virüsünde bir ilk: Tek dozluk aşıya onay çıktı İşte TÜİK'e göre A’dan Z’ye 400 üründeki bir yıllık fiyat değişimi! İstanbul Valiliği'nden ekmek fiyatı açıklaması