İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında, Muzaffer Yıldırım'a ait Bebek Otel ve Şişli'de bulunan bir rezidansla ilgili dikkat çekici iddialar gündeme geldi. Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre, soruşturma dosyasına giren tespitlerde, söz konusu adreslerde kumar, uyuşturucu ve özel davetli partiler düzenlendiği, bu etkinlikler sırasında gizli kamera kayıtları alındığı ileri sürüldü.
Soruşturma kapsamında daha önce yapılan aramalarda, Muzaffer Yıldırım'ın yaşadığı İstanbloom adlı rezidansın bir bölümünün kumarhaneye dönüştürüldüğünün tespit edildiği, poker masası, kumar çipleri, işaret aparatları ve çetele defterlerinin ele geçirildiği belirtildi. İddialara göre, kumar oynadığı öne sürülen 30'dan fazla iş insanının isimlerinin yer aldığı bu defterler ile birlikte rezidansın alt katındaki depoda çok sayıda dijital materyal bulundu.
Yetkililerin tespitlerine göre, söz konusu depoda 30'dan fazla flaş bellek, yüzlerce CD ve güvenlik kamera sistemlerine ait kayıt cihazları ele geçirildi. Dijital materyallerin büyük bölümünün şifreli olduğu, bazı görüntülerde ise otel içindeki alanlara ait kayıtların yer aldığı iddia edildi. Bu materyallerin tamamına el konularak adliyeye gönderildiği bildirildi.
Soruşturma sürecinde elde edilen bulgulara göre, Bebek Otel'in teras katında yalnızca özel kartla girilebilen ve en fazla 50 kişinin kabul edildiği seçkin partiler düzenlendiği öne sürüldü. Bu partilerin ardından bazı konukların oteldeki 6 ayrı VIP odaya geçtiği, söz konusu odalara gizli kamera düzenekleri kurulduğuna dair teknik izlere rastlandığı iddia edildi.
Ortaya çıkan bulgular üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir Başsavcı vekilinin kontrolünde özel bilirkişi heyeti oluşturuldu. Emniyet ve Jandarma'dan siber konusunda uzman isimlerin yer aldığı heyet, şifreli dijital verilerin çözümlemesini yapacak ve görüntüleri inceleyecek.
Akkuyu'da 1 hafta içinde ne oldu? Dün fesih, bugün yeni sözleşme!74 izlenme
Ödüllü polis 24 kilo eroinle yakalandı18 izlenme
Vakıflar Genel Müdürlüğü Bilim Kurulu üyesi Galata Kulesi'ndeki yıkım sonrası istifa etti!74 izlenme
Çok sayıda il başkanından Kılıçdaroğlu’na miting talebi44 izlenme
Siyasette ‘aç olanları siz doyurun’ tartışması! Muhalefetten Erdoğan’a sert tepki!40 izlenme
Çağlayan Adliyesi’nde 'yoksulluk' isyanı! Gözyaşları içinde cebindeki 60 TL’yi gösterdi 'Ben bu parayla nasıl yaşayayım. Ne yapayım, kendimi mi yakayım. Ölmüşüm zaten. Bu memlekette adalet yok mu!'95 izlenme
Milli Yol Partisi, Ankara’da Mansur Yavaş’a desteğini açıkladı32 izlenme
AKP'li Belediyenin usulsüzlüklerini gündeme getiren Mahmut Tanal'a tehdit!52 izlenme
Tekel saldırganları mahkemede mağduru oynadı
CHP'li Görele Belediye Başkanı Dede tutuklandı
Sinan Ateş'in ablasından istifa eden MHP'liye uyarı: 'Yakında size de aynısının yapılacağını bilmenizi isterim'
Cengiz İnşaat'ın Karayolları Genel Müdürlüğü’nden aldığı ihaleler ortaya çıktı!