Bekir Bozdağ'ın dönüşümü: 2011'de "Bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir" den, 2024'te "Kabri cehennem çukurlarından bir çukur, mekanı cehennem olsun"a

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
14 izlenme 22 Ekim 2024
Reklamlar

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası açıklamalar peş peşe geldi.



FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü. Gülen'in ölümü Türkiye'nin gündeminde en önemli sıraya oturdu. Gülen'in ölümünü TRT "Tüm ömrü Türkiye Cumhuriyeti'ne kumpas kurmakla geçen, vatan haini, din düşmanı terörist Fetullah Gülen öldü" diye duyurdu. Devlet kademelerinden de açıklamalar peş peşe geldi.

BOZDAĞ: ŞİMDİ HESAP VAKTİ, ORADA KORUYACAK ABD DE YOK

AKP Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ise yaptığı açıklamada "FETÖ elebaşı/teröristbaşı Gülen öldü. Şimdi hesap vakti. Orada koruyacak ABD de yok. Kabri cehennem çukurlarından bir çukur,mekanı cehennem olsun. Teröristbaşının ölümü, Türkiye’nin FETÖ ile mücadelesini asla zaafa uğratmayacaktır.FETÖ ile mücadele kararlılıkla sürecektir" dedi.

Akıllara ise Bozdağ'ın 2011'de TBMM Genel Kurulu’nda yapmış olduğu konuşma geldi. Bozdağ şunları söylemişti:

“Fetullah Gülen, bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Seversiniz, sevmezsiniz ama değerli bir insandır. Bilge bir insandır. Bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmetini yapıyor. Her şeyi de açık”

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Halk Oyunları ekibi iltica etti! 16 kişi gittiler, 5 kişi döndüler… Sessizliğini bozdu: İddialar ayyuka çıktı, Sedat Peker aylar sonra paylaşım yaptı! 78 kişi öldü, 81 ceset torbasının kullanıldığı ortaya çıktı: Otelde çalışan yabancı masörler nerede? Ayçiçek yağı vatandaşın cebini yakacak: Bir ayda iki zam birden geldi!