Anasayfa1
16 Nisan 2019 ( 546 izlenme )
Reklamlar

‘Belediyede ne iş yaptığı bilinmeyen’ AKP’li başkan, istifa etti!


CHP’li Bolu Belediyesi, AKP Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler’in Belediye’den maaş aldığını ama ne iş yaptığının bilinmediğini açıkladı.

Bolu’da seçimi kazanan CHP’li Tanju Özcan, “AKP Kadın Kolları Başkanı Belediye’den maaş alıyor ama ne iş yaptığını bilmiyoruz, kendileri de bilmiyor. Suç duyurusunda bulanacak, takipçisi olacağız, ne kadar para zimmetine geçtiyse faizi ile geri alınacak” açıklamasını yaptı.

Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre belediyeye bağlı Boses Şirketi’nde geçici işçi kadrosunda olduğu öğrenilen AKP’li Güler, dün şirketten istifa etti. AKP’li Güler’in yakın çevresi Bolu Bakış Gazetesi’ne şu bilgiyi verdi: “Arzu başkan seçimlerden 6 ay önce kadın kolları başkanı oldu ve Bolu Belediyesi’ne hizmet veren bir şirkete bağlı olarak kadrosuz işçi olarak çalışıyordu. Her partide olduğu gibi Arzu Güler de seçimlerin son 1 ayında görevinden dolayı işlerini aksatmıştı.”

https://www.abcgazetesi.com/belediyedeneisyaptigibilinmeyenakplibaskanistifaetti9289

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB’den 100 bin öğrenciye burs! İşte başvuru şartları Mecliste oy birliği ile kabul edildi: Başörtüsü takmaları yasaklandı YHT 6,5 milyar TL daha ödeyecek Üç ayda 5 bin 601 şirket kapandı