Beyaz TV’de İBB paniği! Canlı yayına bağlanan avukat icraatları övünce spiker ne yapacağını şaşırdı!

40 izlenme 12 Kasım 2022
Reklamlar

Başıboş sokak köpeklerinin ele alındığı Beyaz TV canlı yayınında Avukat Çağrı Çetin’in İBB'nin sokak hayvanları ile ilgili icraatlarını anlatması üzerine Beyaz TV spikeri Tahir Sarıkaya ne yapacağını şaşırdı.

Beyaz TV ekranlarında sabah haberleri Uyan Türkiyem’i sunan Tahir Sarıkaya, programın sokak hayvanları ile ilgili bölümünde Avukat Çağrı Çetin'i canlı yayına bağladı.

Çetin, İstanbul'da geçtiğimiz akşam yaşadığı olayı anlatırken “İBB Beyaz Masa'yı aradım, yarım saat içinde veterinerler geldi. Herkes bu kadar duyarlı olsa keşke” ifadelerini kullandı. Sarıkaya “Her belediye bu duyarlılığı göstermeli” derken sokak hayvanlarının beslenmemesi gerektiğini savundu.

Sarıkaya'ya yanıt veren Çetin “Onlar olmasa hayvanlara kimse bakmaz.” diyerek “Keşke herkes İBB kadar duyarlı olsa” söylemini yeniledi. Bunun üzerine Sarıkaya “Ben sizi buraya hukukçu olarak aldım. Ne siz siyaset yapın ne de ben yapayım” diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'TSK içinde yeni bir tarikat yapılanması' iddiası: CHP'li Veli Ağbaba Meclis'teki tüm partileri "Dikkat edilmeli" diyerek uyardı Yargı, taksi davasında İBB'nin uygulamasını hukuka uygun buldu Molaların unutulmaz adresiydi: Türkiye'nin ünlü dinlenme tesisi icradan satılıyor Cambridge Analytica'nın Facebook'ta Kılıçdaroğlu'na kara operasyonu ortaya çıktı