Anasayfa1
23 Ocak 2025 ( 11 izlenme )
Reklamlar

Büyük tepki çekmişti! Beypiliç'ten 'piliç' görselli tır hakkında açıklama


Bolu Kartalkaya'da yaşanan yangın faciasında hayatını kaybedenlerin cenazelerinin 'kızarmış piliç' görselli tıra konulması tepki çekmişti. Beypiliç konuya ilişkin açıklama yayınladı.



Bolu Kartalkaya'da bulunan Grand Kartal Otel'de meydana gelen yangın faciası Türkiye'nin gündemine oturdu. 76 kişinin hayatını kaybettiği faciada dikkat çeken detaylardan biri de hastane morgunun kapasitesinin dolması üzerine, hayatını kaybedenlerin cenazelerinin soğuk hava depolu tıra konulması oldu. Tırın üzerindeki 'kızamış piliç' görseli büyük tepkiye neden oldu.

Tepkilerin ardından Beypiliç'ten açıklama geldi. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

“ARAÇLARIN ÜZERİ KAPATILMADAN ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARI SERVİS EDİLDİ”

“Değerli Vatandaşlarımız, Bolu Kartalkaya'da yaşanan ve hepimizi derinden sarsan elim olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısıyla doluyuz. Elim olay sonrası resmi kurumlardan gelen talep üzerine: soğuk hava sistemine sahip araçlarımızı toplumsal dayanışma anlayışımızla olay yerine gönderdik. Bu gibi olaylarda bilindiği gibi zamanla yarışılması ve hızlı aksiyon alınması oldukça önemlidir. Önceliğimiz hızlı destek sağlamak olduğu için ilk etapta araç üzeri giydirmeler ile zaman kaybedilmemiştir fakat devamında yola çıkan ekip arkadaşlarımız, olay yerine ulaşan araçlarımızın üzerinde yer alan logoları kapatmışlardır.

Ancak basın mensuplarının, araçlarımızın üstü kapatılmadan önce çekilmiş fotoğrafları servis etmeleri duyarlı vatandaşlarımızı ve sadece yardım amacı ile orada bulunan kurumumuzu derinden üzmüştür. Markamızın, toplumumuzu yaralayan bu tür acılı olaylardan reklam amaçlı yararlanması asla söz konusu olamaz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Saygılarımızla”


Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ülke koca bir sığınmacı kampına döndü! Dört bir yanımız istila altında AKP'ye yakın medya savunmaya geçti! Madem bir ayda iki kere denetlendi, patlama nasıl oldu? Suudiler hacılara göz koydu! Hem ibadet hem ticaret! Skandal fetvalarıyla gündemden düşmeyen Hayrettin Karaman’ın Nesil Vakfı'na İBB'den büyük kıyak!