Cenneti anlatan gerici, kadınlara ‘müjde’ verdi! 'Cennette ‘yüz’ pazarları var. Hanım abla gidiyor, katalogdan seçiyor. Angelina Jolie, Adriana Lima'

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
33 izlenme 17 Ocak 2023
Reklamlar

Gericilerin ‘akıl dışı’ videoları sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Bu kez de bir kişi “Kadınlara müjdeyi vereyim” diyerek cennette ‘yüz pazarları’ olduğunu savundu.


Gerici bir kişi daha kürsüye oturup ‘cenneti’ anlattı. Hurileri, “Üzerinde 70 kat elbise olacak ama hepsi şeffaf” diye tanımlayan kişi sözlerine şöyle devam etti:

“Gelelim dünya kadınlarına; ‘kocamı bunlara kaptırmam’, utanmasa döner bıçağıyla girecek. Çok duydum. Hepsi mi Bağcılarlı bunların? Kadınlara müjdeyi vereyim; dünya kadınları hurilerden çok ama çok daha güzel olacak. Cennette ‘yüz’ pazarları var. Yüz satılıyor ama parayla değil. Hanım abla gidiyor, katalogdan seçiyor. Angelina Jolie, Adriana Lima… Sen de kocana yap artistliğini kardeşim.”

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa'dan kahreden haber: 1 askerimiz şehit Bilim Kurulu Üyesi Azap’tan ikinci dalga uyarısı: Havaların soğumasıyla birlikte… Eski eşi ve kızını kaybeden oyuncu Nurettin Uçar olay yerine gitti İstanbul'da bazı site sakinlerinin ödediği aidatlar kira fiyatlarına ulaştı!