Türk Telekom Yönetim Kurulu üyelerinin Saray ve Bakanlıklarda çalışan isimler olduğunu ortaya çıkaran CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, bu kez de Turkcell’deki AKP’li bürokratları açıkladı.
Sosyal medya hesabından yönetim kurulu tutanaklarını paylaşan Yavuzyılmaz, yönetim kurulu başkanının yıllık 250 bin, üyelerin ise 100 bin euro maaş aldıklarını ifade ederek, “2010 yılında belirlenen bu tutarlar bugüne kadar hiç değişmedi” dedi.

Deniz Yavuzyılmaz, Turkcell Yönetim Kurulu’nda görev yapan isimleri de yıl yıl açıkladı.
Atilla Koç: 59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı.
Hilmi Güler: 58-59 ve 60. Hükümet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve halen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı.
Bekir Pakdemirli: 10 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Tarım ve Orman Bakanı olarak görevlendirildi.
Bülent Aksu: Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı
Hüseyin Aydın: 26 Mart tarihinde görevinden ayrılan Türkiye Bankalar Birliği
Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü
Turkcell Yönetim Kurulu’nda dikkat çeken isim ise AKP 24. dönem Siirt Milletvekili olan Arif Demirkıran oldu. 2012 yılında Pensilvanya’da Fethullah Gülen ile görüşen heyet içinde yer alan Demirkıran, 2020 yılında yönetim kurulu görev alırken, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ile Kültür ve Turizm eski Bakanı Atila Koç’un görevleri sona erdi.

İşte Deniz Yavuzyılmaz'ın paylaştığı tutanaklar:







Canan Kaftancıoğlu: "Papucumun cübbelisi…"
RTÜK'ün Erdoğan'ın 'sürtük' ifadesine neden işlem yapmadığı ortaya çıktı
Gece yarısı tabela operasyonu!
Erdoğan'ın oğlu Muharrem İnce'nin o konuşmasını yasaklattı
İhtiyaç kredisi faizleri üç yılın zirvesine yükseldi!
Hatay'da meydana gelen deprem ve gökyüzüne yükselen ışık bir aracın kamerasına yansıdı
Mutlaka izlenmeli ! Büyük Taarruz, Kurtuluş Savaşı ve Mustafa Kemal Atatürk
Timur Soykan: "90 milyonluk soygunda paranın kaynağı sorulmuyor"
Meclis Lokantası'nda vekil yakınları 'gün' yapmaya başlamış! Yiyecekleri de paket paket götürmüşler
AKP'nin taşınmaz satışı 5 milyar doları geçti