Tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’na özgürlük ve erken seçim istediği mitinglerin sayısı 60’ı aşan CHP, mitinglerinde yeni bir stratejiye geçiyor. Parti kurmayları, bundan sonraki süreçte partinin uzun süredir çalıştığı yeni parti programında yer alan çözüm önerilerinin halkla daha çok paylaşılacağını belirtiyor. Ayrıca belediyelerin AKP döneminden kalan ancak soruşturulmayan yolsuzluk iddialarının daha çok dillendirileceği kaydediliyor.
ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ANLATILACAK
Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre her hafta farklı bir ilde yaptığı mitinglerle tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’na özgürlük ve erken seçim isteyen CHP’de parti kurmayları, bundan sonraki süreçte Türkiye’nin sorunlarına çözüm önerilerini daha çok anlatacaklarını söylüyor.
PARTİ PROGRAMINDA SON AŞAMAYA GELİNDİ
CHP lideri Özgür Özel’in hem milletvekilleriyle yaptığı kamptaki “Cumhuriyet tarihinin en uzun soluklu seçim kampanyasını yapıyoruz” sözlerine hem de çarşamba günü Sarıyer’de yaptığı mitingdeki açıklamalarına işaret eden kurmaylar “Uzun süredir çalıştığımız parti programımızda son aşamaya geldik. Kasım sonu yapacağımız kurultayda delegelerimizin oyuna da sunacağız. Sonrasında adalet, eğitim, sağlık, yeşil dönüşüm ve daha birçok konuda CHP’nin neler yapmayı vaadettiğini anlatacağız. Zaten son mitingde de genel başkanımız sosyal konut projelerinden, yurt sorununa karşı yapılabileceklerden, dirençli kentler için çalışmalarımızdan, vergide adalet önerimizden söz etti. Bunlar artık daha çok duyulacak” diyor.
TELE1
İçişleri Bakanlığı'ndan ikinci Emin Şen açıklaması: "Erişimi engellemedik, siteyi güncelledik!"39 izlenme
Trump: Müttefikimiz yok, uşaklarımız var!295 izlenme
Besni'ye gitmiş: Et ve besni tavaya doyamamış! Murat Kurum'un yemek faturası "Yok artık" dedirtti7 izlenme
İBB'nin yardımları Sayıştay'a takıldı: Mevzuata aykırı33 izlenme
Hans torununa araba alıyor Hasan bisiklet alamıyor14 izlenme
Fatih Altaylı'dan olay sözler! "Siz hiç domuzun oy verdiğini gördünüz mü?"51 izlenme
Devlet hastanelerinde MHRS skandalı! Kadınlar yine mağdur edildi12 izlenme
Sedat Bozkurt'tan dikkat çeken Sinan Ateş yorumu: "Cinayetin MHP’de yarattığı travmanın kalıcı hasarları oldu"36 izlenme
Kremlin: "Türkiye anlaşmaları ihlal etti"
AKP'li Aile Bakanı'ndan skandal açıklama ! 'Ensar Vakfı ile gurur duyuyoruz.1 kere yaşanmış olması karalamak için gerekçe olamaz' PES !!!
Sağlık Bakanı açıkladı: 62.606 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka 4.212.645'e, can kaybı da 35.608’e yükseldi!
Faiz lobilerine rekor ilave ödenek!