Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde hasta yakınlarınca darbedilerek ağır yaralanan doktor, yoğun bakımda tedavi altına alındı
23 Nisan Mahallesi'ndeki bir özel hastanenin acil servisine gelen aile, çocuğunu yüksek ateş şikayetiyle muayene ettirmek istedi. Bu sırada aile üyeleri ve acil servis doktoru Asadullah Begoğlu arasında tartışma başladı.
Tartışmanın ardından aile üyeleri ve hastaneye gelen çok sayıda yakını, doktor Begoğlu'na saldırdı.
Kemer ve demir çubukla darbedilen Begoğlu ile kavgayı ayırmaya çalışan hastanenin gece müdürü Ahmet Sefa Sağlık ve güvenlik görevlisi Gökhan Hacı Yunus yaralandı.
Yaralanan Sağlık ve Yunus ayakta tedavi edilirken, ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan doktor Begoğlu ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.
Polis ekipleri olayla ilgili kavgaya karışan aile üyelerini gözaltına aldı, diğer şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Öte yandan doktorun darbedilmesi hastanenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde çok sayıda kişinin doktor Begoğlu'nu aralarına alarak darbetmesi yer alıyor.
Hastanenin gece müdürü Sağlık, gazetecilere, yüksek ateş şikayetiyle başvuran hastanın yüksek ateş nedeniyle damar yolunun açılmadığını söyledi.
DOKTOR YOĞUN BAKIMDA
Bu nedenle hasta yakınlarının sinirlenerek hastane içerisinde arbede çıkardığını ifade eden Sağlık, şunları kaydetti:
"Güvenlik görevlisi arkadaşlarla hasta yakınlarını sakinleştirerek hastane dışına çıkardık. Bu sırada hastaya müdahaleye devam edildi. Çocuğun babası arama yaparak birkaç araba dolusu yakınını hastaneye çağırdı. Hastanenin dışına çıktığımızda çok ağır hakaretler ederek hem doktorumuza hem bana saldırdılar. Doktorumuz şu an yoğun bakımda, başında yaklaşık 15 dikiş var. Hayati tehlikesi devam ediyor. Sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesi için gerekenlerin yapılması lazım."
Yeniçağ
Hülya Koçyiğit’in damadına kiralanan sahilde 15 milyon zarar tespit edildi, ihale iptal edildi!
Prof. Dr. Ceyhan: Aktif vaka sayısı saptadıklarımızın yaklaşık 10 katı
Dipsiz Göl’ün kurutulmasında Danıştay, valinin soruşturulmasına izin verdi!
Emniyet müdüründen işten atılan Polonez işçilerine müdahale! Yakalarına yapışıp ‘defolun’ diyerek itti
Vatandaştan 'sabır' iste, onlara 11 bin 794 lira maaş ver!
2023 için vaat çok gerçekleşen yok! 37 hedefin 36'sı hayal oldu!
Yandaşa para aktarmak için turizmin göbeğine cezaevi yapacaklar ! AKP'li vekil soruları yanıtlayamadı !
Sedat Peker’den Demirören’e: "Ailece suç örgütü olduğunuzu tüm dünyaya anlatacağım"
Pamuk teyze, ‘kız çocukları okusun’ diye evini bağışladı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: "Parası olan otoyoldan gider"
Dev bankadan kritik değerlendirme: ‘Türkiye geri dönüşü olmayan bir noktaya geldi’
İSPARK değnekçilerine operasyon!
Erdoğan'ın 'Önceden evlerde araba yoktu, şimdi herkesin 2'şer arabası var' açıklamasına vatandaştan müthiş cevap !
Rusya'nın uzak doğusunda deprem paniği bitmek bilmiyor: Kiril Adaları yakınında 7 büyüklüğündeki deprem sonrasında yanardağ harekete geçti