'Coronavirüs salgını nedeniyle karantinayı desteklemiyoruz' diyen İran Sağlık Bakanı Yardımcısına coronavirüs bulaşmış !

121 izlenme 25 Şubat 2020
Reklamlar

İran Sağlık Bakanlığı sözcüsü Kianoush Jahanpour virüsle ilgili son durum hakkında açıklamalarda bulundu. Reuters’ın yarı resmi haber ajansı ILNA’ya dayandırdığı habere göre corona virüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 16’ya ulaştı.

Ülke genelindeki vaka sayısının 95’e yükseldiği açıklanırken, Sağlık Bakanı yardımcısı Iraj Harirchi’de de corona virüsü tespit edildiği öne sürüldü.

Harirchi’nin karantinaya alındığı belirtiliyor.

Görüntülerde ekranın solunda terleyen İran Sağlık Bakan Yardımcısı Harirçi ve tanındaki hükümet sözcüsünün de virüsü kapmış olması yüksek ihtimal. Toplantı salonunda bulunanların da tehlike altında olduğu belirtiliyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mehmet Bekaroğlu’dan Süleyman Soylu’ya sert tepki: ‘Allah belanı versin’ CHP'den muhteşem 98. kuruluş yıl dönümü videosu! 'Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracağız' "Kör Kahin" olarak bilinen Baba Vanga, yeni felaketi şu sözlerle duyurdu: 2022'de ikinci ölümcül virüs gelecek. AKP ile MHP grubu arasında millet bahçesi tartışması: ‘Biz şerefsiz miyiz?’