AKP'li genç, "Tayyip'e oy verdik ama bundan sonra 10 tane kolum olsun, yine oy vermem" ifadelerini kullandı. Ardından da muhabir diğer gençlere "Siz son seçimde kime oy verdiniz?" sorusunu yöneltti. Gençler, "Erdoğan'a oy verdik" yanıtını verdi.
Röportajda söz alan bir diğer genç de son günlerde gelen zamlara dikkat çekerek, "İnsanlar seçimde güvenerek oy verdi, bir şeyler olmasına inandı. Seçimden hemen sonra hemen zamlar gelmeye başladı. Doğal gaz çıkarttık demeye başladı, doğal gaz uçtu. Benzin çıkartıyoruz dedik, benzin fiyatları uçtu" ifadelerini kullandı.
Bu yanıt üzerine muhabir, gençlere "Yerel seçimlerde kime oy vereceksiniz?" sorusunu yöneltti. Gençler, "AKP çalışmıyor ama yine mecbur AKP'ye oy vereceğiz. Başka bir adam, aday yok" yanıtını verdi.
Odatv.com
Duruşma salonundan sonra Silivri'ye 1 milyar liralık hastane!
AKP'li belediye parayı bitcoin'de batırdı!
İsrail'le ticaret bir haftadır tam gaz!
Diyanet’i Meclis’i pas geçen kriz AFAD’ı vurdu: Kurtarma aracı alamıyor
Sedat Peker'le birlikte o iddialar da sessizliğe gömüldü: Kardeşinin verdiği 'uzi' ifadesine ne oldu?
Mahkemeden emeklileri yıkacak zam kararı
Narin Güran'ın Babası Arif Güran konuştu! Aile "İşkence" yalanına mı sarıldı?
Schengen çilesi bitmiyor: Vize reddinde tek rakibimiz İran
İzmir Barosu'nun , Yargıtay'a adli açılış daveti cevabı : "Bize kalırsa siz de o salona gitmeyin"