ABD ve İsrail işbirliğinde İran'a yönelik 28 Şubat'ta başlayan savaş, bugün 14'üncü gününü geride bırakırken, Ortadoğu'da kan akmaya devam etti.
İran’ın yeni lideri Mücteba Hamaney, göreve seçilmesinin ardından ilk kez İran devlet televizyonunda halka seslendi. Hamaney, savaşta yeni cepheler açmayı düşündüklerini duyurdu.
İran ordusu, ABD donanmasına ait en büyük savaş gemilerinden biri olan USS Abraham Lincoln (CVN-72)’ü vurduklarını ve geminin bölgeden çekilmek zorunda kaldığını iddia etti. Ancak CENTCOM, İran’ın açıklamasını yalanlayarak operasyonların planlandığı şekilde ve tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi.
Bölgede ABD'ye ait bir yakıt ikmal uçağı düşürüldü. Uçakta bulunan 6 mürettebattan kurtulan olmadı.
Trump, savaşa ilişkin yaptığı açıklamada, savaşın uzun süreceğini düşünmediğini söyleyerek, "Bunu iliklerime kadar hissettiğimde biter." dedi.
ABD, İran'ın lideri Mücteba Hamaney dahil İranlı 10 üst düzey yetkili hakkında bilgi sağlayacak kişilere 10 milyon dolar para ödülü vereceğini duyurdu.
Dubai'deki Uluslararası Finans Merkezi'ne İran tarafından insansız hava aracı saldırısı düzenlendi.
Reisçi isimden Atatürk'e hakaret!
İran'da yolcu treni raydan çıktı: 17 ölü, 12 yaralı
Dilan Polat’ın çocukluk arkadaşı: "Gecekondu hayatından gelen bir kız değil"
Gökçek’in kanalında ‘fuhuş’ soruşturması
Almanya’da yaşayan gurbetçi kadın gerçekleri bu sözlerle bir bir anlattı: “Alnı secdeye giden hacılar çarşaflı bacılar dinleyin”
Edirneli esnaf 'İşte 2022 Türkiye'si. Vatandaş ikinci el ayakkabıyı bile alamıyor!'
Üç maaşlı AKP’li seçilmedi ama koltuklarına yine oturdu!
Eğitimin hali...Söylenecek söz yok...
1 Mayıs: Türkiye'de abluka, dünyada kutlama
Pensilvanya’nın arka odalarında neler oluyormuş neler 'Fethullah Gülen'i görünce üzerine atladım !'
Thodex'e yönelik haciz işlemleri başladı
Van'da -10 derecede sabah 5'te et kuyruğuna giren emekliler isyan etti: "Ne yapalım kendimizi mi asalım? Sıra bana gelmez gelse de et bite"
Manisa’da çirkin provokasyon! CHP’li adayın afişleri tahrip edildi
Ebrar sitesi yok oldu, 10'ar katlı 8 blok yıkıldı!