Ekonominin uçtuğunu sananlar bu çocuğu iyi dinlesin: "Dondurmanın bir topu 20 lira olmuş ne ekonomisinden bahsediyordunuz. Biz çocukluğumuzu yaşayamıyoruz"

49 izlenme 01 Ağustos 2023
Reklamlar


Sokaktan Al Haberi adlı YouTube kanalı, sokakta rastladığı insanlara hayat pahalılığı hakkında sorular yöneltti.

Röportajda konuşan bir çocuk ise ekonomik krizin çocukları da etkilediğini söyledi.

Çocuk, dondurmanın bir topunun 20 lira olduğunu belirterek, “Ne ekonomisinden bahsediyordunuz biz çocukluğumuzu yaşayamıyoruz” dedi. Çocuk, her şeyin aşırı pahalandığını ve sınıfta bile ekonomi konuşulduğunu da ekledi.

Röportajın videosu YouTube’da yayınlandıktan sonra sosyal medyada da gündem oldu. Birçok kişi çocuğun sözlerine hak verirken, bazıları da iktidarı eleştirdi.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İslamcı camianın Atatürk sevdası bizi de şaşırtıyor! CHP'nin dergisi Millet'te çarpıcı 'Türkiye'nin Kayıp Paraları' haberi! CHP'nin bir okul önünde düzenlemek istediği Atatürk anmasına polis engeli! Çok konuşulacak iddialar: Mahfi Eğilmez AKP iktidarını belge ile vurdu!