Akran zorbalığının son adresi İstanbul Esenyurt oldu. Geçtiğimiz hafta Esenyurt Selahattin Eyyübi mahallesinde Suriye uyruklu sağır ve dilsiz çocuğu internet kafede gören 2 şahıs, boş bir odaya götürdü.

20 yaşındaki F.D. ve 17 yaşındaki F.K. çocuğu önce kablo ile darp etti, ardından pense ile kulağını kesmeye çalıştı. Dakikalarca süren darp 14 yaşındaki K.Ö. tarafından videoya kaydedildi. Darp edilen çocuk kanlar içinde kaldı.

Görüntüleri çocuğun ağabeyine gönderen şahıslar, “Şikayetçi olursan sana da böyle yaparız” diyerek tehdit etti. Kan donduran videonun sosyal medyada yayılmasının ardından emniyet harekete geçti.
Olayı gerçekleştirdiği belirlenen şüpheli F.D. F.K. (17) ile K.Ö. kafede yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganlar, “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "kasten yaralama" suçlamasıyla adliyeye sevk edilirken, olayın gerçekleştirildiği iş yeri ise mühürlendi.
Gerçek Gündem
CHP Lideri Özgür Özel'e saldırıya ilişkin flaş gelişme! Saldırganın kaldığı otele mühür, sahibine gözaltı
Gazze'deki El Şifa Hastanesi'nde 36 prematüre bebeğe nasıl bakılıyor? Doktorun anlattıkları yürek burktu
Dezenfektanı bakanlığa daha pahalıya satmış!
Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi açıklaması: "Hiroşima'ya atılan bomba kadar gerginlik boşaldı!"
İnce: Hedefimiz; Cumhurbaşkanlığı
Serdar Ortaç'tan ilk açıklama: "Nasıl bir illetse bu, herkesten özür diliyorum. Evimi barkımı aldı, paramı aldı, evliliğimi aldı, sağlığımı aldı bir de adliyeye düşürdü"
Resmi Gazete'de yayımlandı: MKE resmen “Anonim Şirket” oldu!
Kamu ihalelerini alan şirketler vergi listesinde gözükmedi!
Narin soruşturmasındaki tanıdık isim barış yemeğinde ortaya çıktı
AKP'li belediyelere gelir için yeni model! 5 Camiye karşılık 4 villa arsası!