Erdoğan, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atamıştı, Tamer Karadağlı Gezi'de bakın neler söylemiş

65 izlenme 11 Ağustos 2023
Reklamlar

Erdoğan tarafından, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanan Tamer Karadağlı’nın Gezi Parkı’ndan görüntüleri tekrar gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre, 11 bakanlıkta 145 genel müdür ataması yapıldı.

Atamalarda dikkat çeken isimlerden biri de Tamer Karadağlı oldu.

Tamer Karadağlı, Erdoğan tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı.

Atama sonrası Tamer Karadağlı’nın Gezi Parkı olaylarından görüntüleri tekrar gündem oldu.

"GÜNLERDİR BURADAYIM"

Görüntülerde hükümetin halkın sesine kulak vermesini ve günlerdir Gezi Parkı’nda olduğunu vurgulayan Karadağlı, “Bu yükselen sese kulak verilmesi gerektiğine inanıyorum. İnsanlar artık sessiz kalmak istemiyor ve seslerini duyurmak istiyorlar. Bunu da destekliyorum. Günlerdir buradayım, olmaya da devam edeceğim.” ifadelerini kullanıyor.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Suriye’ye kaçan IŞİD bağlantılı 14 kişilik aileyle ilgili sert çıktı: "Bu basit bir adli vaka değil" Uçsa da uçmasa da paralar Katar’a! 43 maden işçisinin öldüğü faciada 'ihmal yok' diyen isim koltuğu kaptı! Ürünleri tarlada kalınca AKP'ye isyan eden çiftçi, Burhan Kuzu'nun danışmanı çıktı