Erdoğan'ın elini öpmeyen çocuğa attığı şaka yollu tokat gündem oldu

43 izlenme 28 Temmuz 2024
Reklamlar

AKP’li Cumhurbaşkanı ErdoğanRize‘de katıldığı açılış töreninde konuşması sonrası uzattığı elini öpmeyen çocuğa önce tokat attı sonra harçlık verdi.



AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Rize’de ‘’Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm ve Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni’’ne katıldı. Törende Erdoğan, konuşmasının ardından hak sahiplerine anahtarları teslim etti.

Dağıtım sırasında Erdoğan, anahtar teslimi için sahneye gelen bir ailenin çocuklarına öpmeleri için elini uzattı. Çocuklardan birinin el öpmeyip bir süre bakmasının ardından Erdoğan, çocuğa tokat attı. Ardından Erdoğan, çocuğun elini öpmesi üzerine harçlık verdi.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vatandaşın işi şansa kaldı: Yüzde 175 arttı Şarbon taşıdığı iddia edilen gemiden haber var! TÜİK'e göre pandemide işsizlik azalmış! İsmini saklayan AKP'li yetkili ifşa etti! Kaşıkçı dosyası için Araplar iktidara ne verdi?