Anasayfa1
28 Aralık 2018 ( 116 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'ın hedefindeki gazeteci Fatih Portakal hakkında soruşturma başlatıldı!

Erdoğan'ın hedef gösterdiği gazeteci Fatih Portakal hakkında, ana haber bülteninde söylediği sözlere ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


Fatih Portakal'ın 10 Aralık 2018 tarihinde FOX TV ana haber bülteninde sarf ettiği sözlerin ardından "Suç işlemeye alenen tahrik" suçundan hakkında soruşturma başlatıldı. 

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında program CD'sinin RTÜK'ten istendiği, farklı illerden gönderilen 16 şikayet dilekçelerinin de bu soruşturma dosyası ile birleştirildiği öğrenildi.


https://www.abcgazetesi.com/politika/erdoganinhedefindekigazetecifatihportakalhakkindasorusturmabaslatildi/haber117135

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bölgesinin ihracat şampiyonuydu... Konkordato talep etti! Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun yargılandığı davada karar MHP'lilerin ağzı fren tutmuyor... Bu nasıl bir benzetme? Fiyatlar uçmuş, asgari ücret zammı çoktan eridi!