Gezi davasında 2022 yılından bu yana tutuklu bulunan Şehir Plancısı Tayfun Kahraman, 2 Ocak tarihinde cezaevinde geçirdiği MS atağı nedeniyle Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne yatırıldı. Hastane yazısında Kahraman’da ‘sol alt ekstremite hipoestezi ve parezi saptandığı’ vurgulandı.
Avukatı Cansu Çifçi, Kahraman’ın bir bacağında güç kaybı yaşadığını, yürürken zorlandığını ve felç kalma riskinin bulunduğunu açıkladı. Kahraman'ın sağlık durumunu tarif eden bir açıklama da eşi Dr. Meriç Demir Kahraman'dan geldi.
Sosyal medyasından yaptığı paylaşımda öncelikle Adalet Bakanlığı yetkilileri, tüm devlet kurum ve yetkililerine, hastane yönetimine ve tüm sağlık personeline teşekkür eden Meriç Demir Kahraman, Tayfun Kahraman'ın sağlık durumunu özetledi.
Meriç Demir Kahraman, akut MS atağı tedavisini 8. gününde yüksek doz kortizon yüklemesiyle sürdüren eşi Tayfun Kahraman'a “hapisten eve gelecekken hastaneye gelmiş olmanın” nasıl hissettirdiğini sordu.

Tayfun Kahraman o soruya “Meriç, ben evimizin nasıl bir yer olduğunu unuttum” yanıtı verdi.

Meriç Demir Kahraman, aldığı o yanıt karşısında eşine sarılıp kaldığını söylerken şu soruları sordu:
"Allah aşkına, biz bunu neden yaşıyoruz? Neden Anayasa Mahkemesi’nin kararı uygulanmıyor? Tayfun neden evimizi hatırlayamaz hale geldi?"
Kredi borçları 2 trilyon lirayı zorluyor25 izlenme
CHP heyeti İzmir'de: ‘70 milyar 985 milyon TL nerede, nereye harcandı?’56 izlenme
Yine Katarlılar! Devlet arazileri üzerinde yetki sahibi olabilecekler!81 izlenme
Faize 632 milyar gitti35 izlenme
Rezalet dış basında: Kanlı parlamento26 izlenme
Aylin Sözer'i öldüren zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı!131 izlenme
Varlık Fonu denetim raporuna 'gizli' mührü!111 izlenme
CHP'li Umut Akdoğan bu kez de TRT Antalya'dan seslendi! "Yayınlayın bu davaları; kim doğru söylüyormuş, kim yalan söylüyormuş hep birlikte izleyelim"14 izlenme
MHP’den çarpıcı Rıza Akpolat itirazı, gündem olacak ‘Gerekçe’ çıkışı
Yaşar Nuri Öztürk 'Maun namazı kılanlar mı ülkeyi bu hale getirdi yoksa namaz kılmayanlar mı !'
Yandaş yazar Yusuf Kaplan bile isyan etti! 'Devlet hala orada yok insanlar perişan durumda daha oraya çadır gitmedi'
Kadınları et olarak gören Halil Konakçı Celal Şengör’ü hedef aldı “Dışkımı yiyorum diyen o herif çocukları ateist yapıyor”