Türkiye’nin dört bir yanındaki çiftçiler, iktidarın politikaları sonrası artan maliyetler nedeniyle zarar etmeye devam ederken, Fatsa’daki üreticiler yaşadıkları duruma isyan etti.
‘Fatsa Son Dakika’ isimli sosyal medya hesabının paylaştığı videda, bir üreticinin mahsulünü yola dökerek ateşe verdiği görüldü.
Paylaşımda, şu ifadeler yer aldı:
“İlçemiz evkaf mahallesinde bir üretici fındığını yolun ortasına dökerek yaktı. Görüntü bir takipçimiz tarafından bizlere ulaştı. Kokarca başta olmak üzere fındığa zarar çok büyük. Para etmeyen mahsülü ise vatandaşlarımızı haklı olarak isyan ettirdi”

Kaynak: Fatsa Son Dakika
Tele1
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!
23 Haziran İstanbul seçimi için peş peşe anketler...
Mesut Yar, kanalı Habertürk'e operasyonu canlı yayında öğrendi
Yabancı öğrenci kontenjanı krizi büyüyor! YÖK, üniversiteyi boşa düşürdü!
Behzat Ç.’de Sinan Ateş suikastı işlendi: "Bu adamın öldürüleceğini aylar önceden herkes söylüyordu"
CHP harekete geçti: 'İBB Borsası' HSK'ya şikâyet edildi
İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yılı
İlk icraatında ‘rüşvet haramdır’ tabelası astı, ikinci icraatında kayınbiraderini belediye başkan yardımcısı yaptı!
Ordu Caddesi’nin adının Ordu ilinden geldiğini sanan Murat Kurum’a İBB’den düzeltme
Bir vatandaş, tek başına Atatürk büstünün yanına geldi ve...
Meclis'te Bakan Ersoy'a şok Kartalkaya protestosu: "Sıkmam bu adamın elini!"
Devletin fabrikası SADAT'a emanet!
Hiçbir ankette bu kadar kesin sonuç alınamamıştı: Türkiye duruşmalardan canlı yayın istiyor mu?
Tasarruf da yatırım yükü de yurttaşın sırtında: Yolcu garantisi tutmayan havalimanlarına 199,7 milyon Euro ödendi!