Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe, tabutun başına geçince hakaretler ve küfürler duyuldu!

64 izlenme 04 Ocak 2025
Reklamlar

Türk arabesk müziğin mihenk taşlarından Ferdi Tayfur'a İstanbul Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'nde tören yapıldı. Cenazesine Devlet Bahçeli de katılırken, camide adeta izdiham yaşandı. Sevenleri şarkılar ve sloganlarla Tayfur'a veda ederken, gözyaşlarına hakim olamadılar.



Antalya'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı Ferdi Tayfur'un cenazesi Türk Hava Yolları’na (THY) ait uçakla Antalya’dan İstanbul'a getirildi. 79 yaşında vefat eden Tayfur'un cenazesi kargo terminalinde kızı Tuğba Dınız ve kardeşi Funda Doğrul tarafından teslim alındı. Sanatçı Ferdi Tayfur için 4 Ocak Cumartesi günü saat 12.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde bir anma töreni düzenlendi. Tayfur'un cenazesi Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan namazın ardından Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

CENAZEDE GERGİNLİK: KIZINI KOVDULAR

Son dönemlerde babasıyla yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen kızı Tuğçe Tayfur, babasının tabutu başına gelerek dua etmek istedi. Çevredeki birkaç kişi kızına ağır ifadeler kullanarak kovdu.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sri Lankalılar devlet başkanının istifasını kutluyor SKANDAL! Ekrem İmamoğlu'nun bir yetkisini daha elinden almak için taslak hazırlandı. İşte o kanun taslağı... Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ı kızdıracak video! 'Saraydaki tabloyla, Türkiye'deki gerçek arasında 180 derece fark var' Corona virüslü aşçı işçilere yemek yaptı! Valilik inceleme başlattı!