Petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanmanın ardından akaryakıt fiyatlarına zam haberleri gündemden düşmüyor. Dün motorinde yapılan fiyat indiriminden sonra bugün yeni bir zam haberi geldi. İstanbul Eminönü'nde yapılan bir sokak röportajında akaryakıt zamnları vatandaşa soruldu.
Mikrofon uzatılan bir kadın zamlar ve Türkiye ekonomisi hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Fransada yaşadığını ve Türkiye'ye geldiğinde koşullara inanamadığını ifade eden kadın şöyle konuştu:
"36'ydı. Şimdi 40,41 olacak. Sağ olsun hükumetimiz. Ben Fransa'dan geliyorum. Yurt dışında oturuyorum. Bir haftadan beri gezdim dolaştım, fiyatları gördüm... Ayakkabı almak istedim; 2 bin TL, 3 bin TL, 4 bin TL. 'Olaman böyle bir şey' dedim kendi kendime. Ben Türkiye'de olsan alamam bu ayakkabıları. Mesela ben Fransa'da alabiliyorum. Çünkü ben orada çalışıyorum, işim var, kendi evim var yaptırdım, araba aldım. Türkiye'de olsam bunları yapamazdım. Niye Türkiye'dekiler bizim gibi yapamıyor. Tabi biz euro ile geldik cebimiz dolu. Yiyoruz, geziyoruz. Ama Türkiye'deki çoğu kişi bunları yapamıyor."
Yeniçağ
Kütahya’da CHP’li kadınlara saldırı!
İktidarın Suriye politikasına vatandaş tepkili: "Düşman Esed' oldu. Şimdi yeniden başa döndük"
AKP'li vekil bedelli askerlik yaparken İçişleri Komisyonu’na seçildi!
Narin cinayetinde yeni gelişme: Önce Narin’i gömdü sonra baldızında çay içti
Sedat Peker için bir adım daha atıldı: Yeni Şafak'ın 'şerefsiz' dediği isim devreye sokuldu!
AKP'ye yıllarca oy veren teyzeden Erdoğan'a: "Biz etin ucunu görmüyoruz, sen pirzola yiyorsun. Vicdana gel vicdana, merhametli ol Erdoğan"
Türkiye'den gönderilen tonlarca çilek iade edildi!
Memleket Partili bir aday daha istifa etti
AKP'li Cevizoğlu'ndan skandal 'Zahide Yetiş' savunması: Kadın vekilleri suçladı!
84 milyon aç, iki milyonun keyfi yerinde