Gerici Akit TV spikerinden Prof. Dr. Uğur Şahin'e büyük terbiyesizlik! '35'inden sonra Türkiye'ye gelen yabancı futbolcular kadar Türkçe konuşabiliyor'

104 izlenme 27 Aralık 2020
Reklamlar

Akit TV spikeri Yusuf Ozan, ABD’li Pfizer şirketiyle birlikte Covid-19 aşını geliştiren Alman BioNTech firmasının CEO’su Prof. Dr. Uğur Şahin’in kendi geliştirdiği aşıyı yaptırmayacağını söylediğini iddia etti. Akit TV spikeri Ozan, Uğur Şahin’in Türkçesini, “35’inden sonra Türkiye’ye gelen yabancılara benziyor” diye eleştirdi.


Ancak Şahin’in açıklaması başkaydı. Almanya’nın Mainz kentinde basın toplantısında konuşan Şahin kendisinin aşı olup olmayacağıyla ilgili soruya “Bunu şu an inceliyoruz. Çalışanlar için ekstra küçük sayıda üretim yapmak istiyoruz. O zaman muhtemelen aşı olurum” demişti.

Akit TV spikeri Yusuf Ozan, Uğur Şahin’in aşı yaptırmayacağını söylediğini iddia ederek şunları söyledi; “Gerekçesi de şu şirketimiz bize bu aşıyı yasakladı. Senin geliştirdiğin aşı sana yasak ama bizlere de dayatma yoluna gidiyorlar.”

Ayrıca Yusuf Ozan, Uğur Şahin’in konuşmasıyla ilgili “Bol paralarla 35’inden sonra Türkiye’ye gelen yabancı futbolcular kadar konuşabiliyor” nitelemesini kullandı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ


Bunlar da İlginizi Çekebilir

BES Gençlerinin sayıları yüzde 120 portföyleri yüzde 221 tırmandı 150 fazla yatak için 3 milyar dolar! İstanbul'da vaka yoğunluğu artıyor, 5 ilçe alarm veriyor! CHP'li Özgür Karabat, Atatürk Havalimanı inşaatını Meclis'e taşıdı "Arazi ve binalar damada mı verilecek?"