Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz gün acil olarak hastaneye kaldırıldı. Koronavirüs pandemisinde aylarca komada kalan Böcek, ağır sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.
Döşemealtı L Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Böcek'in günlük 21 ilaç kullandığı öğrenildi. Son hastaneye kaldırılışının ardından Böcek'in günlük ilaç sayısının 22'ye çıktığı aktarıldı.
Böcek, durumu için insani bir çağrıda bulundu. X hesabından el yazısı notu ile paylaşım yapan Böcek, geç kalınmaması için yetkililere çağrıda bulundu.
Böcek, "geri dönüşü olmayan bir ihmalin kurbanı" olmak istemediğini vurguladı. Böcek, "insanlığın ve vicdanın" sesi olarak çağrısının duyulmasını talep etti.

Böcek, şunları ifade etti:
"Kıymetli hemşehrilerim,
Sizleri sevgi ve hasretle selamlıyorum.
Dört duvar arasında 145 gündür sessizce yürüttüğüm onurlu mücadelemin sesini duyurmak için yazıyorum. 6. defa hastaneye sevk edildim. Cezaevine geldiğimde 12 ilaç kullanıyordum, dün itibariyle 22 ilaçla ayakta kalmaya çalışıyorum.Bu süreçte sağlığım her geçen gün biraz daha bozulmakta ve durumum artık sadece hukuki değil, aynı zamanda hayati bir meseleye dönüşmüş durumda.
Sağlığımla ilgili geri dönüşü olmayan bir ihmalin de kurbanı olmak istemiyorum.
Bu satırların sadece benim değil; hukukun, vicdanın, insanlığın sesi olarak duyulmasını diliyorum. Adalet bazen gecikir, bazen sınanır ama er ya da geç yerini bulur. Adalete olan inancımdan bir an bile vazgeçmeyeceğim.
Sevgiyle, Adaletle, Cumhuriyetle, Atatürk'le kalın."
Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar Ukrayna devletini dolandırdı iddiası82 izlenme
Eski AKP'li başkan da isyan etti! "İnekler dombra ile doymuyor, bakan bu işten anlamıyor"43 izlenme
AKP’nin kurucularından Albayrak: "Partide görev alanların yüzde 90’ı itirafçı olacak!"38 izlenme
İmamoğlu’nun hediye ettiği otobüs ilçeyi karıştırdı!108 izlenme
PKK lideri Öcalan, Bahçeli'ye 'kilim' hediye etmiş!8 izlenme
Milletin parasıyla romantizm!197 izlenme
Mahir Ünal’ı savunan Ahmet Hakan’a sert sözler! ‘Besleme medyanın trolü’104 izlenme
Artık isim gizlemiyorlar! AKP'li Özlem Zengin atama kurasında yeğenini işaret etti24 izlenme
Bakan açıkladı: Sığır varlığında AB birincisiyiz
Mansur Yavaş belediye meclisini de istiyor: "Elimi tutacak başkana ihtiyacım var!"
Sayıştay’a da sansür: Milletin vergilerinden 11.6 milyar TL'nin nereye gittiği belli değil!
Albayrak, Erdoğdu’nun soru önergelerine ‘link’ göndererek yanıt verdi!