Günler sonra kavuştular! 3 yaşındaki Elif ailesiyle bir araya geldi

78 izlenme 03 Kasım 2020
Reklamlar
Doğanlar Apartmanı enkazından kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek, ailesiyle buluştu.

İzmir'deki depremde enkazdan 65 saat sonra çıkarılan Elif Perinçek, kendisi gibi enkazdan çıkarılan annesi ve iki kardeşiyle hastane odasında buluştu.

Rıza Bey Apartmanı enkazından çıkarıldıktan sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen ve çocuk yoğun bakım sevisinde tedaviye alınan Elif Perinçek, sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine aynı hastanenin çocuk cerrahi bölümüne sevk edildi.

Elif Perinçek, hastane odasında, enkazdan 23 saat sonra kurtarılan annesi Seher Perinçek, ablaları Elzem ve Ezel Perinçek ve ailesine kavuşan baba Oğuz Perinçek ile buluştu.

Basınla paylaşılan ailenin buluşma anı görüntülerinde duygusal anlar yaşandığı görüldü.

Sedyeyle kızlarının bulunduğu odaya getirilen anne Seher Perinçek, kızlarıyla tek tek konuşarak sevgisini ifade etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Wall Street Journal’dan Türk Lirası’nın değer kaybı ile ilgili çarpıcı yorum! "Güveni sarstı, seçmen kaçıyor" Bakan Koca açıkladı: 24.317 yeni vaka tespit edildi, 23.273 kişi sağlığına kavuşurken, 189 kişi hayatını kaybetti! Ümit Özdağ'dan AKP'li Ömer Çelik'e sert sözler: "FETÖ ve Açılım rezaletleri ile binlerce insanın ölümüne neden oldunuz. Hâlâ utanmadan konuşuyorsunuz" Aşağılık tacizci yakayı ele verince, adilikte sınır tanımadı 'Eşim hamile, şeytana uydum !'