Türkiye'de sokak röportajlarında ilginç görüntülere her gün bir yenisi ekleniyor. Youtube'da yayınlanan sokak röportajında gurbetçi bir vatandaşın söyledikleri sosyal medyada olay oldu.
Youtube'da yayın Tüylü Mikrofon kanalının erken seçime ilişkin sorularına ilginç yanıtlar geldi.
Bunlardan biri de yurt dışında yaşadığını belirten bir vatandaş oldu. "Hiçbir vatandaş erken seçim istemiyor. Herkesin rahatı yerinde" diyen gurbetçi vatandaş, "Bakma öyle konuşanlara. Avrupa'da sana özeniyorlar.
Dünya sana özeniyor. Gurbette her taraf 'Türkiye Türkiye' diye çalkalanıyor. Bak 3 seneye kalmayacak, Türkiye'ye bir akım başlayacak. Türkler geri dönüyor memleketine. Bizi memleketimizden uzaklaştırdılar yıllarca" ifadelerini kullandı.
Berat Albayrak’ın bırakıp gideceğini bilmişti, Bakan Nureddin Nebati’nin akıbetini açıkladı!
Che Guevara, İsmail Kahraman'a cevabını 50 yıl önce vermiş !
Siyasilerden, AYM’nin hak ihlali kararına rağmen tahliye edilmeyen Tayfun Kahraman tepkisi: "Gözümüzün önünde bir cinayet işleniyor"
İşsizlik rakamları açıklandı
Nagehan Alçı, Erdoğan'ı Atatürk'e benzetti!
Vatandaşlar “elektrikte yeni tarife” iddiasına demediğini bırakmadı: "Gaz lambası mı, eski çağlardaki gibi mum mu yakalım?"
Devleti dolandıran müdür terfi etti
AFAD Başkanlığı üst yönetimi, akrabalardan imama kadar yandaşlarla dolu
Emekliye ek zamda gözler kabine toplantısına çevrildi
Silivri'den gelen bu cümle her şeyi özetledi! Vahap Seçer, Aziz Nesinlik o cümleyi aktardı
Emekliye yazın bile kömür satmışlar!
AKP’li vekil Ramazan Can, mecliste itiraf etti ! ‘Evet 17-25 Aralık öncesinde FETÖ ile ortak çalışmalar yapıldı'
Savaşın acı yüzü: “Mariupol’de ölen sivil sayısı 20 bine yaklaştı”
Kayyum atanan TELE1'in canlı yayını, kayyum heyeti talimatıyla kesildi!