CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında, sunucu Ahmet Hakan'ın konukların görüşlerini almak üzere dile getirdiği soru ilginç diyaloglara neden oldu.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na cumhurbaşkanı adayı olması için sık sık çağrı yaptığını hatırlatan Hakan, "Adaylık üzerinden Kılıçdaroğlu'nu sıkıştırıyor Cumhurbaşkanı, böyle bir stratejisi var. Bu strateji Kılıçdaroğlu'nun adaylığını güçlendiren bir strateji midir? Yani bunu izleyerek Kılıçdaroğlu'nu aday yapabilir mi, yoksa zayıflatan bir yönü mü var bu işin? Konuklarımız bu konuda ne düşünüyor?" diyerek sözü SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı'ya verdi.
Bayrakçı da bunun üzerine Coşkun'u "Güzel soru. Programdan önce yoktu böyle bir soru ama aklına geldi" ifadeleriyle yanıtladı. Coşkun ise buna karşılık, sorunun programdan önce belirlenen konular içinde bulunduğunu söyledi.
İçişleri Bakanlığı, yolsuzluk soruşturmasında adı geçen iki belediye başkanını görevden uzaklaştırdı
HSK seçimlerinin ardından gözden kaçan ayrıntıyı Mahmut Tanal yakaladı
Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'den jakuzi iddialarına yanıt
Kurbanlıkları ellerinde kalan besicilerden bakanlığa çağrı
İzmir’den İnsanlık ölmüş dedirten görüntüler: Çöpün yanına bırakılan ekmekleri alan yaşlı adamı öldüresiye dövdü!
Patronların önlem almamasının sonucu: 27 yaşındaki işçi koronavirüse yenik düştü
AKP'li belediyenin borçtan otobüsleri bağlandı!
Kartalkaya duruşması başladı! “Otel sahipleri araçlarını kurtarırken yakınlarımız dumanda boğuluyordu”
Cemil Çiçek'in kızı ve damadı iflas etti!
Gürsel Tekin, o sözünü geri aldı! "Dün dünde kaldı"
Avrasya Tüneli vatandaşın içinden geçti! Avrasya Tüneli için 5,4 milyar TL’lik ödeme
Hangi sınava çalıştığı sorulan gençten yürekleri sızlatacak cevap
CHP'li vekil Veli Ağbaba: "İflas eden şirket sayısı Haziran'da yüzde 116 arttı"
Mansur Yavaş, bir yolsuzluğu daha açıkladı!