Hakem Halil Umut Meler'e saldıran Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, AKP'nin eski milletvekili ve kurucu üyesi olduğu ortaya çıktı!

47 izlenme 12 Aralık 2023
Reklamlar

Hakem Halil Umut Meler’e saldıran Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın eski AKP milletvekili olduğu ortaya çıktı.


Çaykur Rizespor karşılaşmanın bitiş düdüğü ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler’e sahanın içinde yumruk attı.

Koca’nın AKP’nin kurucu üyesi ve eski milletvekili olduğu ortaya çıktı. Koca, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 22 ve 23’üncü Dönem Ankara Milletvekilli olarak görev aldı.


Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Özgür Özel, 'Tüm Türkiye'ye ilan ediyorum' diyerek duyurdu: 'İBB Davası Borsası' oluşturulmuş Sivri biberin de değeri yükseldi: Kilosu 150 TL oldu '15 Temmuz afişi' tartışması büyüyor: Ali Türkşen'den Nedim Şener'e sert sözler Askeri hastaneleri kapatan AKP bakın ne yaptı?