Halkın yaşadığı ekonomik krizin acı manzarası! Eksi 4 derecede ucuz elma kuyruğu!

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
33 izlenme 18 Ocak 2021
Reklamlar

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde kar yağışı sonrası -4 (eksi dört) derece sıcaklıkta yurttaşlar ‘ucuz elma’ kuyruğuna girdi.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, yurttaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren kilosu 2,5 liradan satılan elmaları almak için kuyruğa girdi. Hava -4 dereceydi. Metrelerce uzunluktaki kuyrukta bekleyen yurttaşlar, “Bu kuyruk yokluk kuyruğu” dedi.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, vatandaşların saatlerce beklediğini söyleyerek “Vatandaşın artık alım gücü yok. Ucuz sebze ve meyve almak için ayazda saatlerce kuyruk bekliyor. Vatandaşın derdine derman olmayanlar, çareyi vatandaşa ucuz sebze meyve satan esnafa ceza yazmakta buluyor” ifadelerini kullandı.

Arık, AKP’nin 50 yıl önceki tüp kuyruklarını anlatarak iktidara geldiğini hatırlattı ve “18 yılın sonunda Türkiye’de insanları ucuz ekmek, ucuz sebze meyve kuyruklarına mahkum ettiler” ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

HÜDAPAR, Şeyh Sait'i savunmak için herkesin soyuna hakaret etti! Şamil Tayyar ‘yüzde 20 zam daha olursa şaşırmayın’ dedi! Yabancıya konut satışında patlama! Vatandaşlık için 1 milyon dolar olan şart 250 bin dolara indirilmişti İBB Meclisi’nden tepki çeken karar: Cumhur İttifakı’nın oyları ile kabul edildi!