İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni seçilen CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. İmamoğlu, beraberindeki belediye başkanlarıyla Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesinin önüne geldi. Mozoleye çelengin bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen İmamoğlu, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, o anları “Yeni seçilen ilçe belediye başkanlarımızla birlikte Ata’mızın huzurundayız” notuyla paylaştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Aslanlı Yol’da eşi Dilek İmamoğlu ile yürürken kameraya yaptığı kısa konuşma bir anda güvenlik tarafından kesildi. O anlar kameraya anbean yansıdı.
“Onurla, dün aslında İBB bünyesinde hem Meclis Grubumuz hem de bürokrasi temsilcilerimiz tabi ki 26 belediye başkanımız var birlikte Ata’mızın huzuruna yürüyoruz.”
Ekrem İmamoğlu bu ifadeleri kullanırken sözleri kesildi. Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasının kesildiği anlarda akıllara milli bayramlarda AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan için atılan sloganların engellenmemesi geldi
Tele1
Rusya'daki 8,8'lik deprem sonrasında oluşa dev tsunami Japonya kıyılarını böyle vurdu
İBB'nin önerisine karşı çıkan taksiciler, 'Rabia' işareti eşliğinde 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları attı!
Suriye sınırında helikopterimiz düşürüldü!
Kamu İhale Kanunu'nda harf tükenince reform geldi!
Primi zamanında yatırılmayan EYT'lilere kötü haber
Güldür Güldür Show Türkiye'nin ihtiyacı olan süper kahramanı açıkladı
Türkiye alım gücü karşılaştırıldığında Avrupa’nın oldukça gerisinde! Almanya bizi niye kıskansın?
Emeklilerin maaş farkı tarihi belli oldu! Temmuz ayı emekli zam farkı ne zaman ödenecek?
Deniz manzaralı sit alanları ihale yoluyla satışa çıkarıldı!