Kamuoyunda 'sansür' yasası olarak bilinen ve AKP-MHP tarafından TBMM'ye getirilen yasa teklifine tepkiler devam ederken; İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İYİ Parti'li Meclis Üyesi Taylan Yıldız, kürsüye 'Sansür yasasına hayır' dövizi ile çıktı.
AKP'li üyeler ilk olarak koltuklarında Yıldız'ın sözlerini kesmeye çalışarak sözlü sataşmada bulundu. Yıldız’ın konuşmasına devam ederek yasaya dönük eleştirilerini sürdürmesi üzerine yerlerinden kalkan AKP'liler Yıldız'a saldırmaya çalıştı.

Araya giren diğer meclis üyeleri sayesinde AKP’liler Yıldız’a fiziksel bir müdahalede bulunamadı.
TAYLAN YILDIZ'DAN İLK AÇIKLAMA
Saldırı sonrası Taylan Yıldız, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak, AKP’lilerin sansüre hayır yazısına bile tahammüllerinin olmadığını; tarihin onları baskı ve şiddetle sesleri susturmaya çalışırken hatırlayacağını belirtti.
Yıldız, ''SansürYasasınaHayır yazısına bile tahammülleri yok. Tarih onları demokrasiye, düşünceye ve ifade özgürlüğüne tahammülsüzlükleri, baskı ve şiddetle sesleri susturmaya çalışmasıyla hatırlayacak. Susmayacağız, korkmayacağız ve bu ülkenin gençleri için mücadeleye devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.
Yeniçağ
İlaç fiyatları uçuşa geçti, bir Gripin 14 lira oldu!
Halk TV'ye gözaltılara tepki çığ gibi! Sosyal medya tek yürek oldu: "Gazetecilik susturulamaz"
Saatler geçiyor umutlar tükeniyor...
Almanya'da asgari ücretle bir gün geçirdi, bir günlük para ile bakın neler aldı! Geçinemiyoruz diyen gurbetçilerin yüzü kızaracak
'Kriz yok' diyen AKP'li yönetici halkı suçladı! 'Market sepetini istediğimiz kadar dolduruyoruz, döke saça kullanabiliyoruz'
Gezi eylemcilerine 'sürtük' demişti, Erdoğan kendini böyle savundu! "Yakışan teşhisi koyduk, alacak ahlak dersimiz yok"
Alkol ve sigara yasaklarında Türkiye birinci oldu
Ankara'daki Gezi Parkı soruşturmasında takipsizlik kararı
YSK'nın kritik ismi mülk zengini çıktı! Hakimlik maaşı ile bu servet nasıl oldu?
Erdoğan emekliye hüsran haberi verdi
BBP'den 'T.C.' adımı
Kaftancıoğlu açıkladı: CHP İstanbul İl Başkanlığı'na silahlı saldırı!
Göz göre göre katliam! Yeşil alanlar adeta yok oldu!
Lübnan'da ikinci dalga saldırı: Dün 'pager'ların patlatılması sırasında yaşamını yitiren Hizbullah Milletvekili Ali Ammar'ın oğlunun cenazesinde de patlamalar yaşandı